Neler Yeni

ACİL logıtech G pro X superlıght 2 alır

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Batuhan Karataş
Bütçe
5000
bu mouse alırnır mı ıncehesap da ındırıme gırecek suan 5 bın tl kac para ındırıme gırecegı belllı degıl logıtech klavyye kulaklık var mouse dan memnun kalır mıyım elım kucuk ve ozellıklerı ıyı mıdır

gurkn6

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
Gürkan Yıldırım
1 ay oldu alalı çok memnunum alabilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Egemen
bu mouse alırnır mı ıncehesap da ındırıme gırecek suan 5 bın tl kac para ındırıme gırecegı belllı degıl logıtech klavyye kulaklık var mouse dan memnun kalır mıyım elım kucuk ve ozellıklerı ıyı mıdır
Yillarca Razer PRO serisini ve Logitech ekipmanlar kullandiktan sonra tamamen logoya para oduyormusuz onu farkettim. Zaten logitechin bile neredeyse her urun cinde uretilip ustune logo basilmis urunler. Adamlar ayni urunu ayni ozellikleriyle 3’te 1 veya 4’te1 fiyatina satiyorlar. Alinmaz gorusundeyim. Bu espor oyuncularini vesaire de kullanmasinin tek sebebi ki bunu tenz gibi en ust duzeydeki oyuncular da anlatiyor o markalarin takimlara sponsor olmasi. Yani bu sektor tamamen bi aldatmacadan ibaret. Tabi secim sizin.

VersusVenom

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Muhammed Karakaya
Discord
versusvenom
bu mouse alırnır mı ıncehesap da ındırıme gırecek suan 5 bın tl kan para ındıırkm olacagı belllı degıl logıtech klavyye kulaklık var mouse dan memnun kalır mıyım elım kucuk ve ozellıklerı ıyı mıdır
Benim arkadaş daha bir ay önce 3600e falan aldı ne kadar hızlı yükseliyor fiyatı. Ajazz ve Rampage Zenith modellerine bak aynı kafada mouselar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Batuhan Karataş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim arkadaş daha bir ay önce 3600e falan aldı ne kadar hızlı yükseliyor fiyatı. Ajazz ve Rampage Zenith modellerine bak aynı kafada mouselar.
logıtech klavye kulaklık kamera ve dıreksıyon setım var almısken logıtech olsun set tamamlansın ıstıyorum ondan sormustum

VersusVenom

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Muhammed Karakaya
Discord
versusvenom
logıtech klavye kulaklık kamera ve dıreksıyon setım var almısken logıtech olsun set tamamlansın ıstıyorum ondan sormustum
İlk çıktığında devrimdi de. Şimdi her yerde kopyaları doldu taştı değeri kalmadı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Batuhan Karataş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sadece beyaz rengı 4300 olmus fıkırlerınız ıcın tesekkurler ben almaktan vazgectım sıyah ıstıyordum

Top Bottom