Negan Smith
80+
- Bütçe
- 2500
Güvenilir ve 25w şarj olması lazım. Bütçeyi aşmasın. En az 20.000 mah olmalı.
Bu nasıldır?
Bu nasıldır?
Bu da çok iyidir kesinlikle alınabilir samsung gibi markaları almayın gereksiz pahalıBaseus var işinin ehli markalardan. 100 TL indirim kuponu mevcut. https://app.hb.biz/wmH9iORQsuPa
hocam yakınımda lightning kullanan yok type c en azından 2 tane olsa iyi olurduBu da çok iyidir kesinlikle alınabilir samsung gibi markaları almayın gereksiz pahalı
Tek port kullanılırsa 30w veriyor 2 cihaz bağlıysa 15-15pd kaç bu
teşekkürler sanırım samsung alacağım daha uygun başka seçenek bulamadım.Tek port kullanılırsa 30w veriyor 2 cihaz bağlıysa 15-15
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ne kullandığınızı bilmiyorum alternatif olarak attım değerlendirebilirsiniz , aynı anda 2 type c şarj etmek isterseniz boş usb portları da var onları kullanabilirsiniz
Samsung'da 3 adet type-c portu var fakat aynı anda 25w verebilecek mi?teşekkürler sanırım samsung alacağım daha uygun başka seçenek bulamadım.
Bu bütçede daha uygunu varsa önerebilirsiniz.Samsung'da 3 adet type-c portu var fakat aynı anda 25w verebilecek mi?
Bu fiyata aynı anda 3 cihaza 25w güç verebilecek Powerbank var mı bilmiyorum.Bu bütçede daha uygunu varsa önerebilirsiniz.