Neler Yeni

Rehber Apple Pay Türkiye'de nasıl kullanılır? (Pasaportsuz)

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mehmet Alarsu
bankaların kendi uygulamalarındaki nfc çoğu yerde geçmiyor iş bankasıyla ödeme yapamadım burger kingde

Rahatlık için kullanıyorum bende yakında Apple Pay'i TROY kartlara açacaklar muhtemelen ama o zaman bile RedotPay daha mantıklı şahsi görüşüm

Biliyorum sadece yıl bazlı örnek vermek için kullandım
Selamlar rehber için teşekkürler. Apple Pay'i TROY kartlara açacakları hakkındaki yorumunuzu neye istinaden yaptınız? Kaynak veya neden böyle düşündüğünüzü açıklayabilir misiniz?

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,627
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih, Teknoloji, Müzik, Psikoloji, Felsefe
Selamlar rehber için teşekkürler. Apple Pay'i TROY kartlara açacakları hakkındaki yorumunuzu neye istinaden yaptınız? Kaynak veya neden böyle düşündüğünüzü açıklayabilir misiniz?
TROY kartları yaygınlaştırmaya çalışıyorlar hükümet politikaları gereği bu yüzden bazı şeylere troy özelinde esneklikler getirebileceklerini düşünüyorum şu an bu konularda yavaş yavaş gevşetme politikaları uygulanıyor yaklaşık bir senedir buradaki aslında temel sıkıntı apple'ın sunucuları trde tutmayı istemiyor olması bu yüzden halen gelmesi zor ama TROY kullanımı için istisna yapabileceğini düşünüyorum böyle resmi bir şey yok tamamen kendi görüşüm biraz daha net konuşmuşum üstteki mesajda ama halen muallakta bu durum

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mehmet Alarsu
TROY kartları yaygınlaştırmaya çalışıyorlar hükümet politikaları gereği bu yüzden bazı şeylere troy özelinde esneklikler getirebileceklerini düşünüyorum şu an bu konularda yavaş yavaş gevşetme politikaları uygulanıyor yaklaşık bir senedir buradaki aslında temel sıkıntı apple'ın sunucuları trde tutmayı istemiyor olması bu yüzden halen gelmesi zor ama TROY kullanımı için istisna yapabileceğini düşünüyorum böyle resmi bir şey yok tamamen kendi görüşüm biraz daha net konuşmuşum üstteki mesajda ama halen muallakta bu durum

Yani umarım haklısınızdır. TROY kartım şu ana kadar olmadı ancak Apple Pay'i kullanabilirisem kesinlikle ilk fırsatta alıyor olacağım.

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,627
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih, Teknoloji, Müzik, Psikoloji, Felsefe
Yani umarım haklısınızdır. TROY kartım şu ana kadar olmadı ancak Apple Pay'i kullanabilirisem kesinlikle ilk fırsatta alıyor olacağım.
troya halen sıcak bakmıyorum çok amazonda geçmeyen kart mı olur diye düşünüyorum ama en azından hiç yoktan iyidir eğer pasaportunuz varsa wise tarzı alternatiflere yönelebilirsiniz

Top Bottom