Neler Yeni

Valorant profesyonel oyunculuk için uygun mu bu monitör

Aydn1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Ahmet Aydın
Haklısın bende çok denedim cs de faceit 10 level üstü kastım valo ilk çıktığında umutlandim falan ama bir çok profesyonel oyuncu ekli hala oynadım coguyla maclarima geldiler kendini gösterirsen sirlamada 1.2 sezon sürekli 1 ncı olursan takim bulman daha kolay valoda

canyz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Mehmet Can Yüzbaşıoğlu
Bugün kargodan elime ulaştı. Bende 144hz den geçiş yaptım. Ölü piksel vs. Denk gelmedim bence renkleri de başarılı yani önerebilirim. Umarım hayallerini gerçekleştirirsin.

Aydn1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Ahmet Aydın
Arkadaşlar evet Türkiye'de yaşıyoruz ve bazen yaşadığımız ülke de başarılı olmak ekstra daha zorlaşıyor, evet çok oyuncu var önümde belki olamam ama deneyeceğim, sizler de haklısınız zor yani ama futbolcu olmam daha zor değil mi? en azından bir yeteneğim var şimdilik bana göre plat 3'düm 1.5 sene önce ve kendi emeğimle (boostlanmadan) immo 1 80'rra çıktım bu da 1.5 sene de oldu. Belki 200-250 izlenen bir yayıncı olabilirim yani ihtimaller arasında değerlendiriyorum evet her şey zor ama mental çok önemli. Belki olamayacağım ama deneyeceğim en azından keşke deneseydim lafına katılmam pes etmeyeceğim 19 yaşına gireceğim 4 ay sonra her şey için erken, takım bulamamam şimdilik için geç olabilir ama reflekslerimin hala zayıf olduğunu düşünmüyorum üstüme koya koya ilerlediğimi hissedebiliyorum. Umarım bu dediğimi ciddi bir şekil de anlayışlı karşılayabilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Öyle yapmaya çalışıyorum hocam, uzun bir yazı yazdım şimdi onu da okuyup cevaplarsanız sevinirim. :) 1.5 sene de ki tek solo gelişimim hakkında da yorumlarınızı bekliyorum.

Olur hocam atarsanız daha iyi olur. 25 inç herhalde fps oyunları için sırıtmaz.
Dediğim gibi başarılar kardeşim en büyük şansın sıralama ve sürekli profesyonel oyunculara karşı oynaman insanları etkilemen ve ismini duyurman sonuç olarak aynı maca geldiğin zaman o adamla ooo bu adamı hatırlıyorum demeleri bile çok büyük bir iş unutma sırlama çok önemli valoda Rank 1 olmak kendini göstermek demek

Sweyetsn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
683
İsim
Arda
Bugün kargodan elime ulaştı. Bende 144hz den geçiş yaptım. Ölü piksel vs. Denk gelmedim bence renkleri de başarılı yani önerebilirim. Umarım hayallerini gerçekleştirirsin.
Umarım hocam, çok zorluk çektim tam futbolcu olacağım zaman trafik kazası yaptım, depreme denk geldiğim sevdiğim kız elimden gitti, Bilgisayar aldım kendime geldim unuttum futbol hala içim de ukte ama çok zor gözüküyor, elim de bu imkan var belki olurum belki bile insanın içini heyecanlandırıyor, 1.5 sene de dediğim gibi plat 1'den immo 1 80rr'a çıktım geçen ay oda, umarım hepimizin isteği olur.

Dediğim gibi başarılar kardeşim en büyük şansın sıralama ve sürekli profesyonel oyunculara karşı oynaman insanları etkilemen ve ismini duyurman sonuç olarak aynı maca geldiğin zaman o adamla ooo bu adamı hatırlıyorum demeleri bile çok büyük bir iş unutma sırlama çok önemli valoda Rank 1 olmak kendini göstermek demek
Çok teşekkür ederim ağabey, umarım istediğim hayallere ulaşırım çok çalışacağım. Tek işim bu olarak düşüneceğim gerçekten de bu. Çok zorluklar çektim mentalim yüksek umarım başarılı olurum.

Top Bottom