Neler Yeni

Yardım edin deliricem bluetooth durmadan kesiliyor

Eymenzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Eymenarthur
merhaba kafayı yemek üzereyim suan kulaklıgım için bl kullanıyorum ama anakartımda bl yok bende usb ile kullanıyorum bl ama kulaklıgı baglıyorum aradan 5 dk geciyo tak bl bilgisayrdan gidiyor ve adeptoru cak cıkar yapmak zorunda kalıyorum yardım ederseniz sevinirim:)

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Farklı giris denedinizmi veya kulaklığı farklı bir yerde denemeyi yada kulaklığın kendi donglesi varmi ?

Eymenzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Eymenarthur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Farklı giris denedinizmi veya kulaklığı farklı bir yerde denemeyi yada kulaklığın kendi donglesi varmi ?
mallesef kendi dongle yok farklı giriş denedim kulaklık daha bugun geldi telefonda sorunsuz calıdıyopr

Oguz...

80+ Bronze
Bl <> Bluetooth adaptör mü oluyor . Aygıt yöneticisinden usblerin güç kazanımı için kapat gibi bir tiki var ona bir bakın diyecemde etkisi olur mu bilemem

Eymenzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Eymenarthur
Bl <> Bluetooth adaptör mü oluyor . Aygıt yöneticisinden usblerin güç kazanımı için kapat gibi bir tiki var ona bir bakın diyecemde etkisi olur mu bilemem
evet Bluetooth denedim onu

Oguz...

80+ Bronze
Adaptörü değiştirin en kolayı (fikrimce en garantisi laptop tarzı entegre wifi bt kartı takmak )

Eymenzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Eymenarthur
Adaptörü değiştirin en kolayı (fikrimce en garantisi laptop tarzı entegre wifi bt kartı takmak )
hocam soyle bir şey var kulaklıgımın yanında redöi buds 6 play

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-01-23 210858.png
    Ekran görüntüsü 2025-01-23 210858.png
    10.5 KB · Hit: 12

Oguz...

80+ Bronze
Başka bir pcye takıp (kullandığınız) bt ile kulaklığı deneme şansınız oldumu ?

Eymenzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Eymenarthur

Eymenzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Eymenarthur
Başka bir pcye takıp (kullandığınız) bt ile kulaklığı deneme şansınız oldumu ?
hocam suan hoperlorde denedim sorunsuz calısıor ama kulaklık baglıorum 5 dk sonra kapanıyor

Oguz...

80+ Bronze
Aklıma bir şey gelmiyor. Uyumsuzluk olsa çalışmaz gibi geliyor . Aygıt yöneticisinden kaldırıp bir daha yüklemeyi deneyin olmadı

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
merhaba kafayı yemek üzereyim suan kulaklıgım için bl kullanıyorum ama anakartımda bl yok bende usb ile kullanıyorum bl ama kulaklıgı baglıyorum aradan 5 dk geciyo tak bl bilgisayrdan gidiyor ve adeptoru cak cıkar yapmak zorunda kalıyorum yardım ederseniz sevinirim:)

Sürücü hatası falan diyor mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Umut Yıldız
Merhaba kral kulaklığınızın USB üzerinden bağlandığı halde Bluetooth bağlantısının kesilmesi, sürücü veya güç yönetimiyle ilgili bir sorun olabilir. Şu adımları deniye bilirsiniz.

1. Sürücüleri Güncelleyin: USB Bluetooth adaptörünüz için en son sürücüleri indirip yükleyin. Genellikle üreticinin web sitesinden veya işletim sisteminin güncellemeler aracılığıyla yapılabilir.

2. Güç Yönetimi Ayarları: Windows'ta "Aygıt Yöneticisi"ni açın, Bluetooth adaptörünü bulun, sağ tıklayın ve "Özellikler"e gidin. Oradan "Güç Yönetimi" sekmesini seçin ve "Bilgisayar bu aygıtı kapatabilir" seçeneğini devre dışı bırakın.

3. USB Portlarını Kontrol Edin: Farklı bir USB portuna takmayı deneyin. Özellikle USB 3.0 portları bazen güç dalgalanmalarına yol açabiliyor.

4. Bluetooth Servisini Kontrol Edin: Windows'ta Bluetooth servisi düzgün çalışıyor mu diye kontrol edin. "Hizmetler" kısmından Bluetooth servisinin açık olduğundan emin olun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam soyle bir şey var kulaklıgımın yanında redöi buds 6 play
Burdan da baktımızda sorun sürücüden gözüküyor sürücüyü güncellemek sorunu çözcektir eyer web sitesinde yoksa driver booster programı ile de güncelliye bilirsin eyer çözülmesse ilk adımda diğer adamları ozman yaparsın kral iyi günler:)

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,832
Üyeler
167,897
Son üye
Lad328
Top Bottom