Neler Yeni

Amd ryzen 5 5600 ve rtx 4060 lı sistem nasıl?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Muhammed efe yılmaz
Hop dur ne yaptın yav 35 verilir mi bu sisteme sakın diyim. 2. elde 15k civarı bulursun. Ben sıfır olarak hiç düşünmemiştim
çok çok çok özür dilerim sallamışım fiyat fiyat tam olarak 27.500 çıkıyor hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

2. el düşünmüyorsan hazır sistemlere bak DDR5 sistemler var @alprnkoca99 hocamın da dediği gibi o fiyat bandında.
DDR 5 için değişmem gereken parçalar hangisi?

quartle

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
1
ddr4 ve 4060 sisteme göre yine fazla hocam hazır sistemlere bakın 22-23e bulursunuz tamamen aynı özellikte

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Muhammed efe yılmaz
ddr4 ve 4060 sisteme göre yine fazla hocam hazır sistemlere bakın 22-23e bulursunuz tamamen aynı özellikte
ya şimdi hazır sistem almakta istemiyorum aslında bazıları parçalardan felan kısabiliyor aslında kendim toplasam daha iyi gibi geliyor hazır sistem düşünmüştüm aslında yoksa

swindler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
375
İsim
abdulkadir bayram
ya şimdi hazır sistem almakta istemiyorum aslında bazıları parçalardan felan kısabiliyor aslında kendim toplasam daha iyi gibi geliyor hazır sistem düşünmüştüm aslında yoksa
Niye hazır sistem istemiyorsunuz? Kendiniz kurmak istediğiniz için mi? Parçadan kısma olayı ramlerde kasada ve depolama birimlerinde olur ancak onuda kendiniz özelleştirebilirsiniz

quartle

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
1
son bi tavsiye vericem b650+7500f ikilisi 10k ya gelir ekran kartı olarak da 7700xt

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,753
İsim
Kıvanç
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, Çevre Birimleri, Sistem Toplama, İndirimler
Kendin toplayacağından minimum 2-3k ₺ daha ucuza geliyor hazır sistemler. İstenildiğinde de parça güncellemesi yapılabiliyor hocam. O nedenle kendin tek tek alacağından daha ucuza mâl edersin. Artan parayla da istediğin parçayı upgrade etme şansın olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Muhammed efe yılmaz
Niye hazır sistem istemiyorsunuz? Kendiniz kurmak istediğiniz için mi?
hayır tabikide😂 dediğim gibi bazıları kısabiliyor parçalardan vede içlerinde kasa modelleri çok farklı hazır sistemler var kasa ve psu kendim alsam daha iyi yani baktım bazı modellere ve kasa ve psuyu araştırdığımda bazıları "c4 alıyosun alma daha iyi" gibi sözlerde var güzel kasalı modellerde var off off bilmiyorum:/

swindler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
375
İsim
abdulkadir bayram
hayır tabikide😂 dediğim gibi bazıları kısabiliyor parçalardan vede içlerinde kasa modelleri çok farklı hazır sistemler var kasa ve psu kendim alsam daha iyi yani baktım bazı modellere ve kasa ve psuyu araştırdığımda bazıları "c4 alıyosun alma daha iyi" gibi sözlerde var güzel kasalı modellerde var off off bilmiyorum:/
Özelleştirebilirsiniz. Şahsen ben 4060 lı bi sisteme 27k vermezdim. Ve özelleştirmeden stok haliyle güzel ürünler kullanan sistemde bulabilirsiniz bence.

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
berhan

DDR 5 için değişmem gereken parçalar hangisi?
Hocam 27.500 tlyi geçmeyen 14400f+b580 veya 7500f+rx7600 hazır sistemler var.

itopya IT-OPEN V16 bakabilirsiniz. kasayı vento, rami 2x16 yapınca 27.135 tl. buna ileride belki işlemci soğutucu değiştirilir.

Tebilon VEGA 45 ise 1tb ssd seçince 26.700 tl. buna ileride cpu soğutucu ve 16gb ram eklemesi yapılır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Muhammed efe yılmaz
Kendin toplayacağından minimum 2-3k ₺ daha ucuza geliyor hazır sistemler. İstenildiğinde de parça güncellemesi yapılabiliyor hocam. O nedenle kendin tek tek alacağından daha ucuza mâl edersin. Artan parayla da istediğin parçayı upgrade etme şansın olur.
Hocam 27.500 tlyi geçmeyen 14400f+b580 veya 7500f+rx7600 hazır sistemler var.

itopya IT-OPEN V16 bakabilirsiniz. kasayı vento, rami 2x16 yapınca 27.135 tl. buna ileride belki işlemci soğutucu değiştirilir.

Tebilon VEGA 45 ise 1tb ssd seçince 26.700 tl. buna ileride cpu soğutucu ve 16gb ram eklemesi yapılır.
yayın yapacağım bu yüzden Nvidia düşünüyorum

DDR 5 yapacağım sistemi

hocam DDR 5 yaptım değiştiğim parçalar bunlar
ram: crucial ddr5 2x8 16 gb ram 4200 mhz
anakart: msi pro b650m-p am5
işlemci:ryzem 5 8400 f
uyumlumudur?

Son düzenleme:
Top Bottom