Sakla bence hocam lazım olur ilerde belkiRazer v2 pro 2.4 ghz lik temiz donglesi elimde var arkadaşlar bu satılır mı yoksa atayım mı çöpe
mouse kime verdiysen ona versene erjufgjergfjhocam mouse bende değil donglesi kaldı
Evde fazlalık yapıyor diyorsan hediye edebilirsin banahocam mouse bende değil donglesi kaldı
hocam bazı arkadaşlar inanmayacak ürünü iade ettim bozuktu donglesini kutuya koymayı unuttum amazon para iademi yaptı buna rağmen ben söyledim dongle işini geride istemediler elimde kaldı böylemouse kime verdiysen ona versene erjufgjergfj
sen napıcan hocamEvde fazlalık yapıyor diyorsan hediye edebilirsin bana
Belki lazım olur ilerde diye saklicamhocam bazı arkadaşlar inanmayacak ürünü iade ettim bozuktu donglesini kutuya koymayı unuttum amazon para iademi yaptı buna rağmen ben söyledim dongle işini geride istemediler elimde kaldı böyle
Mesaj otomatik birleştirildi:
sen napıcan hocam
kalsın sende anı olarak saklahocam bazı arkadaşlar inanmayacak ürünü iade ettim bozuktu donglesini kutuya koymayı unuttum amazon para iademi yaptı buna rağmen ben söyledim dongle işini geride istemediler elimde kaldı böyle
sen napıcan hocam
bi fotograf atsana merak ettimpara edecek bir şey değil yani
işine yarasa verirdim