Neler Yeni

James Donkey 711 alınır mı ?

GorguluM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Muhammed
Bütçe
800
Merhaba arkadaşlar kıbrısta okuyorum şubat tatili için türkiyeye geldim. Kulaklığımı kıbrısta bırakmıştım şimdi geceleri arkadaşlarla cs / valı girmeye başladık. Kulaklık sorunum var ucuz yollu bir kulaklık almayı düşünüyorum en azından gidene kadar idare ettirecek. Şu kulaklığı buldum önerir misiniz veya bu fiyat bandında hangi kulaklığı önerirsiniz.

Berkylmaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Berk
Merhaba arkadaşlar kıbrısta okuyorum şubat tatili için türkiyeye geldim. Kulaklığımı kıbrısta bırakmıştım şimdi geceleri arkadaşlarla cs / valı girmeye başladık. Kulaklık sorunum var ucuz yollu bir kulaklık almayı düşünüyorum en azından gidene kadar idare ettirecek. Şu kulaklığı buldum önerir misiniz veya bu fiyat bandında hangi kulaklığı önerirsiniz.

Yıllar önce kullanmıştom mic kalitesi çok kötüydü

kebapp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Tuğra Çetin

uzun süredir kullanıyorum artık cızırtı yapmaya başladı ses seviyesini kulaklık üzerindeki tekerlekten ayarlarken ben en kısa zamanda değişmeyi düşünüyorum. biraz daha koyup daha kaliteli bir şey almanızı tavsiye ederim hocam

Top Bottom