LG aldım renk gamutu düşük gerçek gecikme hızı ve 1 milyar renk skalası var msi ile muadil diyorlardı gecikme süresi önemliyse Lg önermişlerdi Banada onu aldım memnunumhangisini almalıyım nedeniyle yazar mısınız?
ölü pixel sorunu yaşayan çok varmış,çıktı mı ölü pixelLG aldım renk gamutu düşük gerçek gecikme hızı ve 1 milyar renk skalası var msi ile muadil diyorlardı gecikme süresi önemliyse Lg önermişlerdi Banada onu aldım memnunum
Amazon’dan aldım, techburada satıcısından 15.500 e. Fiyatı düşünce hemen iade ettim 13600 e tekrar aldım iade kabul olmadan. Amazon’dan aldığım satıcı techburada gönderici amazon gece 10ds aldım öğlen 12 de bende oldu ikiside. Ölü piksel çıkmadı bende.ölü pixel sorunu yaşayan çok varmış,çıktı mı ölü pixel
ne zaman almıştın 12600 şu anAmazon’dan aldım, techburada satıcısından 15.500 e. Fiyatı düşünce hemen iade ettim 13600 e tekrar aldım iade kabul olmadan. Amazon’dan aldığım satıcı techburada gönderici amazon gece 10ds aldım öğlen 12 de bende oldu ikiside. Ölü piksel çıkmadı bende.
1 ay olmak üzere Amazon’dan aldım ben sıkıntı yaşamamak içinne zaman almıştın 12600 şu an