Neler Yeni

🔥İndirim Samsung Galaxy Tab S10+ 26.799,00TL

PNSHER

80+ Bronze

qwerty1029384756

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,546
İsim
Qwerty1029384756
Tab S9 Ultra kullanıyorum neredeyse hiçbir yenilik getirilmemiş Tab S10 Ultra ile.

ghnn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
296
İsim
Gökhan
Tab S9 Ultra kullanıyorum neredeyse hiçbir yenilik getirilmemiş Tab S10 Ultra ile.
kral ben de tab s9u kullanıyorum arada fark var ama fiyatı çok gereksiz artmış bence ben 25kye 12/512gb modelini almıştım.
aradaki en büyük fark anti reflektif ekran. işlemcide snapdragon yerine mediatek seçmişler bence hata ettiler o konuda

1738085315256.png

1738085330910.png

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,758
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör
Ekranı için alınır sadece saf güçte ipad air m2 li bakın

ghnn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
296
İsim
Gökhan
Ekranı için alınır sadece saf güçte ipad air m2 li bakın
ekran olarak ipad pro m4 13" çok daha iyi s10 ultra yerine ben tercih ederdim tabi bu ne kadar ekmek o kadar köfte hesabı
bir de olay yaptığın işe bağlı olarak da değişir. ipadin ekranı 4:3 oranında ekran youtube film falan izlemek istediğin zaman baya kötü bence
dizi filmin yanında bir de optimize olmayan uygulamalar da çok kötü gözüküyor bence o siyah kare içerisinde olunca 10 yıllık alete dönüşüyor kaçıncı nesil çıktı apple hala çözemedi
multitaskingde samsung çok daha iyi dex vs de var. ha dersin abi ben bir en fazla iki uygulama kullanırım o zaman apple al geç tabi güzel cihaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

1738139938951.png

bunun açıklanabilir herhangi bir tarafı yok bence

Son düzenleme:

erkan.alp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
erkan alpergün
Ultra taşımak için çok mu büyük? Ayrıca s9 fiyatı s10 ile aynı neredeyse. Dimensity o kadar kötü mü? Antutu olarak açık ara önde ama başka bir sorun var sanırım?

ghnn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
296
İsim
Gökhan
Ultra taşımak için çok mu büyük? Ayrıca s9 fiyatı s10 ile aynı neredeyse. Dimensity o kadar kötü mü? Antutu olarak açık ara önde ama başka bir sorun var sanırım?
benim 14 inçlik asus notebookum ile aşağı yukarı aynı boyutta küçük bir tablet değil. muhtemelen dimensity kötü değildir fakat geçmiş mediatek deneyimlerimden ötürü ben snapdragon işlemcili cihazları tercih ediyorum genelde

PNSHER

80+ Bronze
Emülatörle oyun oynayacaksanız snapdragon daha optimize çalışıyor. Onun haricinde dimensity kötü işlemci değil. Ekran boyutu ise sizin tercihinize kalmış bir şey.

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,758
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör
ekran olarak ipad pro m4 13" çok daha iyi s10 ultra yerine ben tercih ederdim tabi bu ne kadar ekmek o kadar köfte hesabı
bir de olay yaptığın işe bağlı olarak da değişir. ipadin ekranı 4:3 oranında ekran youtube film falan izlemek istediğin zaman baya kötü bence
dizi filmin yanında bir de optimize olmayan uygulamalar da çok kötü gözüküyor bence o siyah kare içerisinde olunca 10 yıllık alete dönüşüyor kaçıncı nesil çıktı apple hala çözemedi
multitaskingde samsung çok daha iyi dex vs de var. ha dersin abi ben bir en fazla iki uygulama kullanırım o zaman apple al geç tabi güzel cihaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
bunun açıklanabilir herhangi bir tarafı yok bence
İos bu kadar kötü müymüş hiç beklemiyordum
Samsung tablet kullandım yazılımsal olarak dex ile birlikte mükemmel bir deneyim sunuyor ipad lerde de alternatif bir şey var sanıyordum bu görsel rezilliği anlatıyor

Top Bottom