PNSHER
80+ Bronze
Yükleniyor...
www.amazon.com.tr
bencede uygun geldi banada piyasaya göreFiyatı bayağı uygun gibi geldi.Yükleniyor...
www.amazon.com.tr
kral ben de tab s9u kullanıyorum arada fark var ama fiyatı çok gereksiz artmış bence ben 25kye 12/512gb modelini almıştım.Tab S9 Ultra kullanıyorum neredeyse hiçbir yenilik getirilmemiş Tab S10 Ultra ile.
ekran olarak ipad pro m4 13" çok daha iyi s10 ultra yerine ben tercih ederdim tabi bu ne kadar ekmek o kadar köfte hesabıEkranı için alınır sadece saf güçte ipad air m2 li bakın
benim 14 inçlik asus notebookum ile aşağı yukarı aynı boyutta küçük bir tablet değil. muhtemelen dimensity kötü değildir fakat geçmiş mediatek deneyimlerimden ötürü ben snapdragon işlemcili cihazları tercih ediyorum geneldeUltra taşımak için çok mu büyük? Ayrıca s9 fiyatı s10 ile aynı neredeyse. Dimensity o kadar kötü mü? Antutu olarak açık ara önde ama başka bir sorun var sanırım?
Emülatörle oyun oynayacaksanız snapdragon daha optimize çalışıyor. Onun haricinde dimensity kötü işlemci değil. Ekran boyutu ise sizin tercihinize kalmış bir şey.Ultra taşımak için çok mu büyük? Ayrıca s9 fiyatı s10 ile aynı neredeyse. Dimensity o kadar kötü mü? Antutu olarak açık ara önde ama başka bir sorun var sanırım?
İos bu kadar kötü müymüş hiç beklemiyordumekran olarak ipad pro m4 13" çok daha iyi s10 ultra yerine ben tercih ederdim tabi bu ne kadar ekmek o kadar köfte hesabı
bir de olay yaptığın işe bağlı olarak da değişir. ipadin ekranı 4:3 oranında ekran youtube film falan izlemek istediğin zaman baya kötü bence
dizi filmin yanında bir de optimize olmayan uygulamalar da çok kötü gözüküyor bence o siyah kare içerisinde olunca 10 yıllık alete dönüşüyor kaçıncı nesil çıktı apple hala çözemedi
multitaskingde samsung çok daha iyi dex vs de var. ha dersin abi ben bir en fazla iki uygulama kullanırım o zaman apple al geç tabi güzel cihaz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
bunun açıklanabilir herhangi bir tarafı yok bence