Neler Yeni

Gündelik Kullanım İçin Telefon Önerisi

Voidnyx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Aliefe Yıldırım
Şuan elimde olan redmi note 9 artık çok zorlanmaya başladı, çok fazla kez reset atmak zorunda kalıyorum kalmazsam uygulamalar bluetooth vs. düzgün çalışmıyor yerine almak için iyi bir telefon arıyorum, aradığım şey akıcı günlük kullanımda kullanılcak bir telefon. Oyun oynamak gibi bir amacım yok ve kamerayıda pek önemsemiyorum piyasayı bilmediğim için bütçe veremiyorum günlük kullanımda gidicek aşırı pahalı olmayan f/p sayılıcak bir telefon önerir misiniz ?

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,411
İsim
Arda doğan
Note 13 pro falan al yeter

PatIıcan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Bahadır Kağan
Şuan elimde olan redmi note 9 artık çok zorlanmaya başladı, çok fazla kez reset atmak zorunda kalıyorum kalmazsam uygulamalar bluetooth vs. düzgün çalışmıyor yerine almak için iyi bir telefon arıyorum, aradığım şey akıcı günlük kullanımda kullanılcak bir telefon. Oyun oynamak gibi bir amacım yok ve kamerayıda pek önemsemiyorum piyasayı bilmediğim için bütçe veremiyorum günlük kullanımda gidicek aşırı pahalı olmayan f/p sayılıcak bir telefon önerir misiniz ?
S21 Fe

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,108
İsim
kilan embappe
Nothing Phone 1

Yaşayacaginiz deneyim çok iyi olacaktır. Tek ekşisi büyük ihtimal seneye son güncellemesini alacak.

bugraaykac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Buğra Aykaç
Samsung A35 alabilirsiniz

Top Bottom