- Konu Sahibi Konu Sahibi
Çoğ satıcı kabul etmiyor. Benim alacağım adam da aynı şekilGüvenli alışveriş sahibinden üzerinden
Çoğ satıcı kabul etmiyor. Benim alacağım adam da aynı şekilGüvenli alışveriş sahibinden üzerinden
Sıfır kartlara bak veya çevrende hangi kartlar var max o fiyataÇoğ satıcı kabul etmiyor. Benim alacağım adam da aynı şekil
Sıfır bulabildiğim en iyi kart gaming oc 6500xt. Benim karta yakın gücü var gereksiz olur. 2.el gtx 1080, rtx 2060, 1660 super, 5600xt, 590 varSıfır kartlara bak veya çevrende hangi kartlar var max o fiyata
O zaman bence gerek yok suan yükseltmene degmez gibi daha da para biriktir 10k falan ikinci el 3070 bakarsinKartı satıp 5kya tamamlıcam
Mesaj otomatik birleştirildi:
4000 olmaz biliyorum ama gül gibi kart sadece yazın kullandım. Tozlanmadı bile 2k çok az değilmi ya.
Ailemden destek almicam. Kendi param. O paraya alıncak en iyi kart 6500xt. 6500xt gtx 1650 super'e denk. Gereksiz
Çok sık kullanmayacağım Yılda 2-3 ay oyun oynatsın yeter. Zaten diğer bileşenleri 0 topladım. Bir tek ekran kartı kaldı.
Yeni konu açacam bakabilir misin rica etsemO zaman bence gerek yok suan yükseltmene degmez gibi daha da para biriktir 10k falan ikinci el 3070 bakarsin