- Konu Sahibi Konu Sahibi
öyle yapıcam evetSigara zamanla bağımlılık yapan bir şey. Daha fazla içmeden ver birisine gitsin.
öyle yapıcam evetSigara zamanla bağımlılık yapan bir şey. Daha fazla içmeden ver birisine gitsin.
Hocam sizde adamı sigaraya başlatcaksınız he bosverin hocam tadı kötü işte bosverin gitsinAğır sigara ondandır mesela banada tekel 2000 mavi uzun hafif geliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Camel white da dahil
ben denemek için aldım dediğim gibi ve merağım yenildi artık sigaraya merak duymuyorum ne kadar kötü bir tadı olduğunu anladım, siz içmek isterseniz için tabi sizin fikrinize karışamam.Ağır sigara ondandır mesela banada tekel 2000 mavi uzun hafif geliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Camel white da dahil
yok ben içmicem bir daha, eve bi geldim üstüm başım sigara kokuyodu bu bile içmemek için bir sebep bence.Hocam sizde adamı sigaraya başlatcaksınız he bosverin hocam tadı kötü işte bosverin gitsin
İçen birine verme kendine daha fazla zarar vermesin ha sen ha o yak gitsinben denemek için aldım dediğim gibi ve merağım yenildi artık sigaraya merak duymuyorum ne kadar kötü bir tadı olduğunu anladım, siz içmek isterseniz için tabi sizin fikrinize karışamam.
çöpe atıcam direktİçen birine verme kendine daha fazla zarar vermesin ha sen ha o yak gitsin
Yak ısınırsın hem daha hoş olurçöpe atıcam direkt
Çöpden alıp içen arkadaşlar gördüm en iyisi kırıp kırıp atınçöpe atıcam direkt
o kadar tahmin etmemiştim , en iyisi kırıp atmak evet.Çöpden alıp içen arkadaşlar gördüm en iyisi kırıp kırıp atın
uyku getiriyor birde içtikten 30 dakka sonra felan anlamadım, ilk içtiğin zamanlar rahatlatıyor diyorlardı galiba ondanYak ısınırsın hem daha hoş olur
Aklıma Yeni Bir şey geldi forumda sigara çekilişi yapıno kadar tahmin etmemiştim , en iyisi kırıp atmak evet.
kargodan 1 dal 1 dal 19 kişiye gönderirim hocamAklıma Yeni Bir şey geldi forumda sigara çekilişi yapın
Scsdfs aynenkargodan 1 dal 1 dal 19 kişiye gönderirim hocam
Icmeyin zaten ben iciyom da noluyo ama bırakamıyorumHocam sizde adamı sigaraya başlatcaksınız he bosverin hocam tadı kötü işte bosverin gitsin