Neler Yeni

Yardım Hangisini Almalıyım YARDIM!!!

MrKont

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Emirhan Kont
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
ömer faruk
27 inch 1080 p monitör kötü gözüküyor hele yakın bi mesafede duruyorsa hepten göz zevkini bozar
Mesaj otomatik birleştirildi:

yine de arada fiyat farkı olmadan ekranı biraz büyütmüş olursun o yüzden kabul etmek mantıklı duruyor

MrKont

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Emirhan Kont
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
27 inch 1080 p monitör kötü gözüküyor hele yakın bi mesafede duruyorsa hepten göz zevkini bozar
ben de aslında bu sebepten sordum fakat fiyat farkı istemediklerinden dolayı cazip geldi

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Hasan
Arkadaşlar selam. İtopyadan satın aldığım msi 256f (https://www.itopya.com/msi-mag-256f...tive-sync-fhd-rapid-ips-gaming-monitor_u26584) monitörü stokta olmadığı için geç geleceği için şu monitörü önerdiler; https://www.itopya.com/msi-mag-275f...tive-sync-fhd-rapid-ips-gaming-monitor_u26698

27 inç olursa sıkıntı olur mu diye merak ediyorum sizce kabul etmeli miyim

(FİYAT FARKI İSTEMİYORLAR)
Masan genişse ve büyük ekranda oyun zevki seviyorum diyorsan tabikide 27 ekranı almanı tavsiye ederim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
ömer faruk
yani satarken belki zorlanırsın çünkü 27 inch 1080 pek tercih edilen bi çeşit değil ama fiyat farkı vermeyeceğin için ucuza verir kurtulursun öyle bi durumda da bence kabul edilebilir gibi değişim teklifi

MrKont

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Emirhan Kont
Masan genişse ve büyük ekranda oyun zevki seviyorum diyorsan tabikide 27 ekranı almanı tavsiye ederim.
hocam masam yeterli fakat 25inç ile 27 inç arasında hem renk gamı düşüyor hem pixelleri arası açılma durumu var bu sebepten dolayı çok fark olur mu
bir de 1080p olduğu için ekranı daha fazla büyütmek de istemiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Hasan
hocam masam yeterli fakat 25inç ile 27 inç arasında hem renk gamı düşüyor hem pixelleri arası açılma durumu var bu sebepten dolayı çok fark olur mu
bir de 1080p olduğu için ekranı daha fazla büyütmek de istemiyorum
Hocam o renk gramı dediğin şeyi görmen imkansız yani aşşırı dikkatli bakman lazım kı sürekli de oyun oynarken veya iş yaparken bunu farketmiyeceksin bile detaylara fazla takılı kalma sonra insan kafayı yiyor aldıktan sonra unutup gidiyor detayları :D madem aynı fiyat 27 ekranı almanı tavsiye ederim.

batın000

80+
Elbette fark olur fakat monitörün çok dibine girmediğiniz sürece aşırı rahatsızlık vermez.

MrKont

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Emirhan Kont
yani satarken belki zorlanırsın çünkü 27 inch 1080 pek tercih edilen bi çeşit değil ama fiyat farkı vermeyeceğin için ucuza verir kurtulursun öyle bi durumda da bence kabul edilebilir gibi değişim teklifi
hocam ben de en kötü satarım diye düşündüm fakat satmak için değil kullanmak için alıyorum

Cwenna

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Aykut
hocam daha önce kullanan biri olarak söylüyorum kesinlikle 27inç 1080p alınmaz. Görüntü zevkini acayip bozuyor.

MrKont

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Emirhan Kont
Elbette fark olur fakat monitörün çok dibine girmediğiniz sürece aşırı rahatsızlık vermez.
monitör kolu kullanıyorum arada bir monitörü yakınıma aldığım oluyor

monitör kolu kullanıyorum arada bir monitörü yakınıma aldığım oluyor
bu arada aldığım monitör zaten 24.5 inç yani 23.8 ya da 24 değil

MrKont

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Emirhan Kont
O zaman biraz rahatsız edebilir. Kullanmak için sizin aldığınız model daha iyi olabilir.
tamamdır çok teşekkürler

arkadaşlar cevaplarınız için herkese çok teşekkürler

Top Bottom