Neler Yeni

RESET SW KABLOSU YOK

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
293
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
Hocam disardayim şuan aksam eve gidince atayım şuan sistemi çalıştırdım sorunsuz çalışıyor ledler vs. Girişleri aynı dediğim şey sogutucu ayri marka acaba ikisi birbirine uyar mi
Hocam eğer soket uyumluysa sorun olmaz zaten o kontrolcü pek markalı bişi değil anakarta bağlamadan kontrol edilebilsin diyeX

omfate

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ahmet
Hocam eğer soket uyumluysa sorun olmaz zaten o kontrolcü pek markalı bişi değil anakarta bağlamadan kontrol edilebilsin diyeX
Anakartim msi b50 gaming plus wifi anakarti . Bildiğim kadarıyla bu uygulamadan kontrol desteği var. Bu kabloyu çıkartıp oyle kullanabilir miyim

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,343
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Reset SW kontrolcüne bağlıdır. Reset SW ya da Power SW dediği iki kabloyu kısa devre yapmaya yarayan kablo isim önemli değil nereye takarsan o amaçla kullanırsın. İçerisinde RGB kontrolcü olan kasalarda Reset tuşu Led tuşu olarak atanıyor. Kontrolcüden söküp anakartın reset SW pin'lerine takarsan reset tuşu olur, Kontrolcüye takarsan led değiştirmek için kullanırsın. Led'e bağlı switch'i reset SW'ye bağla led değiştirmek için de 2 pin kablo al onu da kontrolcüye bağla anakart üzerinde hdd led yerine takabilirsin. o kabloyu da kasanın arkasına felan saklarsın.
Ürün Linki

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
293
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
Anakartim msi b50 gaming plus wifi anakarti . Bildiğim kadarıyla bu uygulamadan kontrol desteği var. Bu kabloyu çıkartıp oyle kullanabilir miyim
Anakartın argb desteği var bakın ya kontrolcüye bağlı yada poşta 3pinli bir soket olacak onu anakarta takarsanız kontrolcü yerine anakarttan kontrol edebilirsiniz .

omfate

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ahmet
Reset SW kontrolcüne bağlıdır. Reset SW ya da Power SW dediği iki kabloyu kısa devre yapmaya yarayan kablo isim önemli değil nereye takarsan o amaçla kullanırsın. İçerisinde RGB kontrolcü olan kasalarda Reset tuşu Led tuşu olarak atanıyor. Kontrolcüden söküp anakartın reset SW pin'lerine takarsan reset tuşu olur, Kontrolcüye takarsan led değiştirmek için kullanırsın. Led'e bağlı switch'i reset SW'ye bağla led değiştirmek için de 2 pin kablo al onu da kontrolcüye bağla anakart üzerinde hdd led yerine takabilirsin. o kabloyu da kasanın arkasına felan saklarsın.
Ürün Linki
Reset tusuna ihtiyacım yok zaten sadece eksik olmasın diye dedim sagolasin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anakartın argb desteği var bakın ya kontrolcüye bağlı yada poşta 3pinli bir soket olacak onu anakarta takarsanız kontrolcü yerine anakarttan kontrol edebilirsiniz .
Hocam kusura bakmayın ilk kez topluyorum çok anlayamadım.
Ben simdi biraz daha detaylı yazıp anlatayım ne yaptığımı.
Öncelikle bu paylaştığım sari uyari etiketi olan kabloyu PSU dan sata kablosu çekerek bağladım. Termalright spirit evo islemci sogutucusunun rgb sini ise anakarttaki JARGB (3pin) ona bağladım. Şuan 2 rgb calisiyor.

1-)Ben simdi led tusu ile KASA fani rgb renklerini değiştirebilirim degil mi ? Ama anakarttan değiştiremem ( ben öyle anladım)

2-) sogutucunun ledini jargb pinine bağladığım için anakarttan renkleri ayarlayabilirim degil mi ?

3-) Birinci durumu değiştirip yani sata kablo girişli kontrolcunun kablosu anakarta takabilir miyim? Ve ordan yönetebilir miyim?

Son düzenleme:

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
293
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
Reset tusuna ihtiyacım yok zaten sadece eksik olmasın diye dedim sagolasin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam kusura bakmayın ilk kez topluyorum çok anlayamadım.
Ben simdi biraz daha detaylı yazıp anlatayım ne yaptığımı.
Öncelikle bu paylaştığım sari uyari etiketi olan kabloyu PSU dan sata kablosu çekerek bağladım. Termalright spirit evo islemci sogutucusunun rgb sini ise anakarttaki JARGB (3pin) ona bağladım. Şuan 2 rgb calisiyor.

1-)Ben simdi led tusu ile KASA fani rgb renklerini değiştirebilirim degil mi ? Ama anakarttan değiştiremem ( ben öyle anladım)

2-) sogutucunun ledini jargb pinine bağladığım için anakarttan renkleri ayarlayabilirim degil mi ?

3-) Birinci durumu değiştirip yani sata kablo girişli kontrolcunun kablosu anakarta takabilir miyim? Ve ordan yönetebilir miyim?
Led tuşuna bastığınızda kasa rgbsi değişir.
anakarta bağladığınız için soğutucuyu yazılımla kontrol edilebilir.
hocam anakarta bağladığınız 3 pinli kablosu varsa fanlarıda anakarta bağlayabilirsiniz. Bakmanız lazım mesela benim arkadaşa zoko kasa almıştım kontrolcü yoktu küçük bi parça vardı onu reset tuşuna bağladığımda değişiyordu renkler. Ek olarak anakarta bağlamak için 3 pin argb kabloda vardı ona biraz bakınmanız lazım.

omfate

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ahmet
Led tuşuna bastığınızda kasa rgbsi değişir.
anakarta bağladığınız için soğutucuyu yazılımla kontrol edilebilir.
hocam anakarta bağladığınız 3 pinli kablosu varsa fanlarıda anakarta bağlayabilirsiniz. Bakmanız lazım mesela benim arkadaşa zoko kasa almıştım kontrolcü yoktu küçük bi parça vardı onu reset tuşuna bağladığımda değişiyordu renkler. Ek olarak anakarta bağlamak için 3 pin argb kabloda vardı ona biraz bakınmanız lazım.
Bakayim hocam varsa denerim atarim foto da

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,010
Üyeler
167,038
Son üye
Aras01
Top Bottom