Neler Yeni

Bios ayarından sonra sistem görüntü vermiyor

Efew45

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Efe Avcı
Öncelikle herkese merhaba sistemime yeni anakart ve işlemci almıştım sorunsuz kullanıyordum sonra ramler için xmp ayarı yapmadığımı hatırladım biosa girip yaptıktan sonra "Game Boost" özelliği gözüme çarptı performansın artacağını düşünerek açtım kaydedip sistemi açtığımda sarı renkli bios fontunda bir yazı çıktı okuyamadan gitti ve artık sistemin görüntü vermiyor klavye nin ışıkları vs gelmiyor biosa ulaşamadığım için ayarı kapatamıyorum ne yapmalıyım acaba

emel06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
emel çetinşahin
BIOS güncellemesini geri almayı dene BIOS pilini çıkarıp CMOS reset yapabilirsin BIOS ayarlarını varsayılan değerlere sıfırlar bende de oldu teknoloji destek hattını aradım hemen sorunumu çözdüler mutlaka dene hemen çözerler

Efew45

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Efe Avcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
BIOS güncellemesini geri almayı dene BIOS pilini çıkarıp CMOS reset yapabilirsin BIOS ayarlarını varsayılan değerlere sıfırlar bende de oldu teknoloji destek hattını aradım hemen sorunumu çözdüler mutlaka dene hemen çözerler
Cmos reset ne oluyor acaba terimlere pek hakim değilim o yüzden bilmiyorum kusura bakmayın bios sıfırlanırsa sorun çözülür gibi düşünüyorum bios pilini çıkartıp takınca bios sıfırlanır mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,523
Üyeler
167,855
Son üye
cudakiexplosion
Top Bottom