Neler Yeni

Getmobilden iPhone alınır mı?

bastias

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Burhan doğan
Selamlar. Getmobil üzerinden 6 ay vade farksız taksitle iPhone 15 pro max almayı düşünüyorum. Git o paraya sıfır 16 pro al diyecek arkadaşlar için söylüyorum taksit imkanı olması şart. easycep gibi telefonu almadan önce değişen parçaları öğrenme imkanım var mı? Veya sıfır 16 proyu vade farksız taksitle alabilicegim bir mağaza var mı?

Mozambik

80+
Aleykum selam.
Bu tür siteler pek güven vermiyor. Kredi kartınız varsa avans çekip aya bölüp peşin parayla bir telefon alın derim. Yine taksitli ödeme yapacaksınız.

siyabent

80+ Bronze
getmobilin reklamı geldiğinde gözlerini kapatıp kulakları tıkayacaksın hocam almayı geç

bugraaykac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
Buğra Aykaç
Yenilenmiş telefon almanızı pek önermem

bypast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
365
İsim
uğur demirel
Selamlar. Getmobil üzerinden 6 ay vade farksız taksitle iPhone 15 pro max almayı düşünüyorum. Git o paraya sıfır 16 pro al diyecek arkadaşlar için söylüyorum taksit imkanı olması şart. easycep gibi telefonu almadan önce değişen parçaları öğrenme imkanım var mı? Veya sıfır 16 proyu vade farksız taksitle alabilicegim bir mağaza var mı?
ben aldım ordan sor sorunu

bastias

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Burhan doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben aldım ordan sor sorunu
Hocam hangi kozmetikten aldınız ve parçayı önceden öğrenme şansım var mı? İade etmek istersem easycep gibi parayı vermemek için kendilerini yırtıyorlar mı? Easycep gibi şubesi olsa gidip bakicam fakat yok. Easycepte 3 ay vade farksız var orada 6. Easycepte tanıdık da var temiz cihaz çözme ihtimalim yüksek o yüzden
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben eşime 13 pro aldım yenilio dan gayet memnunuz. takribi olarak 9 ay oldu
Değişen bilgisini almadan veriyolar mı hocam

Policeman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
İsmail
Hocam hangi kozmetikten aldınız ve parçayı önceden öğrenme şansım var mı? İade etmek istersem easycep gibi parayı vermemek için kendilerini yırtıyorlar mı? Easycep gibi şubesi olsa gidip bakicam fakat yok. Easycepte 3 ay vade farksız var orada 6. Easycepte tanıdık da var temiz cihaz çözme ihtimalim yüksek o yüzden

apple garantili geldi

bypast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
365
İsim
uğur demirel

katagori olarak mükkemel olan aldım 13 pro max aldıl 256 gb değişen yoktu kagıt olunca yazıyorlar yazılım güncellemesi yapılmıştır yazıyor

Top Bottom