hocam Qcy melobuds(silikonlu) ve Ailybuds(silikonsuz) iyi olması lazım bu fiyatlarda. QCY markasında, diğer markalarda pek bilgim yok1500 TL bütçem var arkadaşlar bu fiyata en iyi Bluetooth kulaklık arıyorum telefonum Samsung s20 FE.
hocam Qcy melobuds(silikonlu) ve Ailybuds(silikonsuz) iyi olması lazım bu fiyatlarda. QCY markasında, diğer markalarda pek bilgim yok
uygulaması üzerinden konfigrasyon yapabilme durumu da var
Ben T20 kullanıyorum 1-1.5 yıl oldu çok talan etsem de hala çalışıyor. Kutusunu kulaklığı yerlere düşürdüm kutusu azıcık deforme oldu ama kulaklıklarda çok yaşamadım öyle bir durum
Güle güle kullanın hocamTeşekkür ederim hocam, ama paraya biraz kıydım ve anker soundcore liberty 4 NC aldım umarım iyidir
hocam elinize ulaştı mı ben de almayı düşünüyorum alınır mı?Teşekkür ederim hocam, ama paraya biraz kıydım ve anker soundcore liberty 4 NC aldım umarım iyidir
Teşekkür ederim hocam, bakalım herkes bunu tavsiye etti youtube'da falan da baktım güzel geldi kullanıcı yorumları da iyi genel olarak alayım dedim, razer hammerhead vardı incelemesini de yapmıştım galiba memnundum ondan ama kaybettimGüle güle kullanın hocam
Qcyden önce anker soundcore kullanmıştım bende 1-1.5 yıl yine.
O da o zamana göre güzel gelmişti ama qcy biraz daha farkını hissettiriyordu bana. Belki aldığım modelden dolayı olabilir
Hocam sabah ulaşacak sanırım henüz elime ulaşmadı deneyimlediğim zaman incelemede yapacağım linkini atarımhocam elinize ulaştı mı ben de almayı düşünüyorum alınır mı?