Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Karcher Toz Torbalı Süpürge 🔥3.105 TL (6 Ayın En Düşüğü)

A_TURAN_A

80+ Bronze
Bence toz torbalı süpürge alınmaz sürekli torba değişimi gerekiyor extra masraflı

frknhrmnc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Furkan Harmancı
Ailemde bir tane philipsin en küçük toz torbasızından, bir tane dyson powerball bir tane samsung toz torbasız var. Philipsinki rezalet zaten diğer ikisi performans olarak güzel olsada tozla muhattap olmak zorundasın. Poşete boşaltırken etrafa yayılıyor. Sık sık boşaltmak gerekiyor vs. Ancak 2 tane toz torbalı süpürge var bir tanesi aşırı eski profilo verona ve bir tanede yeni model bir miele. İkiside hem gayet iyi çekişe sahil hem uzun zaman gidiyor torbaları hemde tozla asla temas etmiyorsun. Profilonun avantajı yan sanayi toz torbalarıda oluyor ama miele o kadar güçlü ki yan sanayi toz torbası takarsak patlatıyor. Orjinal kullanmak zorundasın. Ama böyle bir çekiş gücü yok söküyor alıyor. Neyse benim tecrübem bu. Karcher nasıldır bakmak lazım tabi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
dark
BU marka tam bir kumar ürünü iyisi denk gelirse sıkıntı yok ama sıkıntılı üretim denk gelirse serviste unutun cihazınızı ne yasal servis süreci nede müşteri memnuniyeti hiç bişi beklemeyin servis süreçleri rezalet tr de yurt dışını bilemiyorum ama tr servisi berbat ona göre aklınızda kalsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,819
Üyeler
168,355
Son üye
cengiz kurtoğlu
Top Bottom