Neler Yeni

Fenerbahçenin ezikliği

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
Fenerbahce avrupa maçında öne geçtiği için Galatasaraya küfürlü tezahürat yapıyor. Sadece avrupa maci değil ligdeki maçlarda da öne geçince bunu yapıyor. Galatasarayda ben böyle birsey şimdiye kadar görmedim. Yani biz bu tartışmaları 5-6 yaşındayken yapiyorduk en büyük cimbom en büyük fener vs. Gs'nin alakasinin olmadığı maçta gsye küfür etmek bana göre eziklik gs taraftari olduğum için böyle düşündüğümü söyleyebilirsiniz ama hangi takımı tutarsanız tutun bu çok alay edilecek bir durum

Alioskii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
Ali Gezen
Fenerbahce avrupa maçında öne geçtiği için Galatasaraya küfürlü tezahürat yapıyor. Sadece avrupa maci değil ligdeki maçlarda da öne geçince bunu yapıyor. Galatasarayda ben böyle birsey şimdiye kadar görmedim. Yani biz bu tartışmaları 5-6 yaşındayken yapiyorduk en büyük cimbom en büyük fener vs. Gs'nin alakasinin olmadığı maçta gsye küfür etmek bana göre eziklik gs taraftari olduğum için böyle düşündüğümü söyleyebilirsiniz ama hangi takımı tutarsanız tutun bu çok alay edilecek bir durum
Bu tartışmaları en son 5-6 yaşında yapıyordun da neden konu açtın?

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Mehmet Emin Uzun
Trabzonluyuz biz istemez para pul her zaman her yerde anti istanbul yiyin birbirinizi

elemin

80+ Bronze
Hocam her maç ediliyor o küfürler zaten, aynı tezahüratlar dönüyor genelde ben de memnun değilim bu durumdan Fenerbahçeli olarak.Farklı tezahüratlar olsa daha mutlu olurum hep aynı tantana.

s10GAMER

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Mustafa Fatih Bilgiç
Bu forum uzar hocam

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR