Neler Yeni

BigBigWon Gale Hall vs Fantech Shooter 3

kaptraew

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Metehan bahar
İyzico indirimiyle 2sinden birini alacağım wraithten. Fps veya fifa falan oynamayacağım sadece hikayeli oyun oynayacağım. PC için bu arada. Hangisini almalıyım? Kronik sorun olmayan daha doğrusu hangisi daha uzun götürür?

novain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Sam
Aynı konuyu ben de açacaktım, şimdi fark ettim. Ben de spor oyunları ve yarış simülasyonları oynamak için bir gamepad arayışındayım. Shooter 3'de Bluetooth olmaması can sıkıcı çünkü dongle arıza yapar yahut kaybolursa aynısından bulunmuyor ve kablolu kullanmaya mecbur oluyorsunuz.

Bütçe olarak Fantech Eos Pro ve Msi Gc30 v2 seviyesine çıkabilirim ancak Eos Pro'daki rgb aydınlatma şarj ömrümü azaltacak ve ekstra modlar sadece kullanımım kolaylığını engelleyecek. Bunlara ihtiyacım yok. Özellikle Eos Pro için ayarların kendi kendine değişmesi falan gibi sorunlar çok olmuş.

Bigbig Won için de çok fazla inceleme yok, o fiyata bu kadar özellikle ve hall effect trigger ve analog çubuklar şüphe uyandırıyor. En büyük avantajı ölçülerinin Xbox 9.nesil gamepad ile neredeyse aynı olması.

Gc30 v2'de Bluetooth ve hall effect olmaması düşündürücü ancak oynayacağım oyunlara bakılırsa drift sorununu dert etmeli miyim bilmiyorum. Snopy gamepadimi 10 yıl kullanmıştım Fifa ve Pes için.

İnternette hiç bilgi bulamadığım bir diğer konu da tetik mesafesi. Tetik hassasiyetine sadece yarış simülasyonlarında ihtiyaç duyacağım için uzun bir mesafe gerekli, en azından xbox gamepad kadar. Shooter 3 ve Bigbig Won Gale hall modellerinin tetik mesafeleri görsellerde Gc30 v2, xbox 9.nesil ve Eos Pro'ya kıyasla biraz kısa gibi.

Özellikle bahsettiğim modellerden birini ya da birkaçını kullanan arkadaşlar kıyaslama yapabilir mi?

Sözünü ettiğim diğer ürünler :

Mesaj otomatik birleştirildi:

Şu model de radarıma takıldı : Easysmx X5

Son düzenleme:

novain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Sam
Bluetooth bağlantısı sadece nintendo switch için çalışıyor