Neler Yeni

Hepsiburada VİSA Samsung A55 256 GB 17.549TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Samet can
Hepsiburada satıcılı Samsung A55 in altında 500TL kupon var visa alışverişe özel 750TL daha indirim oluyor güzel fiyat. Ben kullanıyorum sarjı iyi kamera normal kullanıcı için yeterli. Parmak izi okuması biraz yavaş çalışıyor. Oyun oynamıyorum.

bedrano

80+
Köşeli kenar sebebiyle kalas gibi telefon, işlemci o fiyata zaten düşük.
A52s'den geçebileceğim bir A serisi cihaz çıkmadı bir türlü.

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Samet can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
A serisi neden önerilmiyordu
Rakipleri daha rekabetçi özellikleri mevcut. A serisinin diğer rakiplere göre avantajı ikinci el piyasası daha fazla samsungun ve xiaomi gibi markalardan bıkmış bir kesim için alternatif oluyor.

bugraaykac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
318
İsim
Buğra Aykaç
Günlük kullanım için bu fiyata tercih edilebilir bir telefon

ghnn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
Gökhan
Köşeli kenar sebebiyle kalas gibi telefon, işlemci o fiyata zaten düşük.
A52s'den geçebileceğim bir A serisi cihaz çıkmadı bir türlü.
yanlış hatırlamıyorsam o telefon neredeyse s20fe kadar pahalı bir telefondu bu yüzden s20fe almıştım

bedrano

80+
yanlış hatırlamıyorsam o telefon neredeyse s20fe kadar pahalı bir telefondu bu yüzden s20fe almıştım
Aynı ekran aynı kamera, s20fe kablosuz şarj ve işlemci artısı vardı, bende arada kaldım ama a52s'de pil ömrü ve 1 yıl daha yeni olma avantajı vardı. S20fe'de çok fazla pil şikayeti gördüm. İyi ki a52s almışım 2 yılı geçti hiç üzmedi.

ghnn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
Gökhan
Aynı ekran aynı kamera, s20fe kablosuz şarj ve işlemci artısı vardı, bende arada kaldım ama a52s'de pil ömrü ve 1 yıl daha yeni olma avantajı vardı. S20fe'de çok fazla pil şikayeti gördüm. İyi ki a52s almışım 2 yılı geçti hiç üzmedi.
senin dediğin exynos modeli snapdragon modelinin pil sorunu yoktu. ikisinin pili aynı zaten. diğer detayları çok hatırlamıyorum. ama bu telefonları kağıt üzerindeki özellikleri ile değerlendirmemek lazım. mesela anneme a34 aldım geçen yıl s20feden kamerası daha kötüydü ve hoperlörü vs de daha kötüydü

bedrano

80+
senin dediğin exynos modeli snapdragon modelinin pil sorunu yoktu. ikisinin pili aynı zaten. diğer detayları çok hatırlamıyorum. ama bu telefonları kağıt üzerindeki özellikleri ile değerlendirmemek lazım. mesela anneme a34 aldım geçen yıl s20feden kamerası daha kötüydü ve hoperlörü vs de daha kötüydü
Ben kullanıcı yorumlarına bakıyorum ayrıca pili aynı fakat fe işlemcisi güçlü, güçlü işlemci=daha az pil ömrü. A34 meselesinde sen nasıl değerlendirdin bilmiyorum ama A serisinin alt modelinin fe'de olsa S serisinden iyi olmasını beklememek gerekirdi. Şimdi baktım A34 için 48mp yazılmış ona aldanmışsın, mp hiçbir anlam ifade etmediğini anlamışsındır artık.

ghnn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
Gökhan
Ben kullanıcı yorumlarına bakıyorum ayrıca pili aynı fakat fe işlemcisi güçlü, güçlü işlemci=daha az pil ömrü. A34 meselesinde sen nasıl değerlendirdin bilmiyorum ama A serisinin alt modelinin fe'de olsa S serisinden iyi olmasını beklememek gerekirdi. Şimdi baktım A34 için 48mp yazılmış ona aldanmışsın, mp hiçbir anlam ifade etmediğini anlamışsındır artık.
evet mp bir anlam ifade etmediğini biliyorum zaten dslr makineleri 15 18 mp civarında oluyor. a52sde de aynı durum vardır bunu söylüyorum zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,687
Üyeler
168,815
Son üye
..pctoplıyorum
Top Bottom