390RC hakkında ne düşünüyorsun hocamR25 var söylediğin kriterlerde çok da bi seçenek yok.
R25 daha mantıklı bir seçenek olur bence. KTM düşünüyorsanız Duke 250 çok daha iyi olur. 390dan daha torkludur. RC serisi bana çok sert geliyor şehiriçi kullanıma uygun değil bence.390RC hakkında ne düşünüyorsun hocam
R25'in daha dolu paketi gibi. Konfor olarak RC 390'da çok yatıyorsun, bu da şehir içinde yorucu oluyor. Ayrıca, parçaları R25'e göre daha pahalı. Bunun dışında bir sorunu yok.390RC hakkında ne düşünüyorsun hocam
şu an alabileceğin en uzun ömürlü motolardan birisi Cbr 500 r ama bütçen bu kadar çıkar mı250k kadar bütçem var 2.el Çin ve Hint motoru harici motor önerisi istiyorum
Hocam, naked pek bana uymuyor açıkçası. Temiz R25 bulmak çok zor; temiz olsa bile çok yüksek fiyat istiyorlar.R25 daha mantıklı bir seçenek olur bence. KTM düşünüyorsanız Duke 250 çok daha iyi olur. 390dan daha torkludur. RC serisi bana çok sert geliyor şehiriçi kullanıma uygun değil bence.R25 daha mantıklı bir seçenek olur bence. KTM düşünüyorsanız Duke 250 çok daha iyi olur; 390'dan daha torkludur. RC serisi bana çok sert geliyor, şehir içi kullanıma uygun değil bence.
Hocam bu motordan sonra ZX-10R düşünüyorum, elime yüklü para geçecek çünkü.şu an alabileceğin en uzun ömürlü motolardan birisi Cbr 500 r ama bütçen bu kadar çıkar mı
Ne kadar ekmek o kadar köfte maalesef. Temizinden bir MT25 çeksen daha iyi ama sen bilirsin hocam. O paraya temiz bi racing zor biraz.Hocam, naked pek bana uymuyor açıkçası. Temiz R25 bulmak çok zor; temiz olsa bile çok yüksek fiyat istiyorlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam bu motordan sonra ZX-10R düşünüyorum, elime yüklü para geçecek çünkü.
Yukarıda dediğim model nasıldır sizce?KTM modellerine bakabilirsin
altın elbiseli adam zx10r videosunu izlemeni tavsiye ederim almadan önceHocam, naked pek bana uymuyor açıkçası. Temiz R25 bulmak çok zor; temiz olsa bile çok yüksek fiyat istiyorlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam bu motordan sonra ZX-10R düşünüyorum, elime yüklü para geçecek çünkü.