5075b plus duymuştum iyi diyoarlardı o fiyat bandında
Peki bu fiyatları önerebileceğin başka kablosuz Klavyeler var mı
Peki bu fiyatları önerebileceğin başka kablosuz Klavyeler var mı
Kablosuz olarak Bu fiyatlarda ne önerebilirsiniz
yanlış anlamazsanız neden?Bir de sakıncası yoksa hangi ilde oturuyorsunuz?Nedense ikinci el güvenmiyorum
Hayır alamaz gaminggentr geçerli değiliyzico ilk sipariş 300tl ile daha uyguna alabilirsin
bana 300tl iade geldiHayır alamaz gaminggentr geçerli değil
Akko'nun modellerine bakın. Malzeme kalitesi daha güzel.Sorumu yukarıda Dostlar hangisi daha iyidir hangisini önerirsiniz ikisinin de fiyatı hemen hemen aynı
İkisi de Türkiye'den sipariş edilecek
İstanbul gibi koca bir şehirde hocam. Kendim ikinci el satmıyorum, almıyorum da.yanlış anlamazsanız neden?Bir de sakıncası yoksa hangi ilde oturuyorsunuz?
5075B Plus nasıldır?Akko'nun modellerine bakın. Malzeme kalitesi daha güzel.
Sıfırı Gaming Gen.TR'de 2999 TL. Bakacağım şu an kafama yattı.5075B ikinci elden 2500 3000 arasına çok rahat bulurun geçen ay indirimde alıp satmaya çalışanlardan denk getirirsen çok iyi bi seçenek olur
Auladan daha iyi bu arada ikisini karşılaştıracak olursan aulada inanılmaz bi flex var beni çok rahatsız etmişti kullanırken akkoda daha ayarında ve akkonun creamy yellow switchli olan bi versiyonunu alırsan switchlerini de değiştirmek zorunda kalmazsın stok olarak oldukça iyilerİstanbul gibi koca bir şehirde hocam. Kendim ikinci el satmıyorum, almıyorum da.
Mesaj otomatik birleştirildi:
5075B Plus nasıldır?
o o zamandı hocam ,sizin zamanınızdan beri kampanya değişti gaminggentr yok şuan o firmalar arasındabana 300tl iade geldi
senin bahsettiğin %15 kampanyası 300tl geçerlio o zamandı hocam ,sizin zamanınızdan beri kampanya değişti gaminggentr yok şuan o firmalar arasında