Neler Yeni

Öneri İphone 16e Alınır mı ?

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
613
İsim
XXXX
kısaca alınır mı? fiyatını hak ediyormu dinamik ada yok bi tık üzdü 16e yerine farklı bi model olabilir samsungdan veya appledan onerileriniz bekliyorum

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,250
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Hak etmez ve tasarımı çok çirkin az bir şey daha koy düz 15 al

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Samsung al. Apple tarafından tamamen vazgeçmen yararına olacaktır. Güncel olarak bilmiyorum fakat en son baktığımda fiyat anlamında daha iyi cihaz olmasına rağmen bazı noktalardan daha ucuz olması Samsung'u daha mantıklı bir seçenek yapıyor. Apple şu an yarım elmadan ibaret.

şahin doğan

80+ Platinum
hitap ettiği kitle az bence. Mesela benim babam 5 yıldır 11 kullanıyor ve muhtemelen ona 16e alacağım bir 5-6 sene daha sorunsuz kullanır ama kamera ile az da işi olan bir yerleri gezen kişiler için Ultra geniş kamera lazım, bu kadar para veriyorsa 16 alıp dinamik ada alması lazım. Dümdüz arama yapıp tiktokta video izleyen birisi için ise bu cihaz tam olmuş denebilir.

• Beğen
Reaksiyonlar: Remi

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
613
İsim
XXXX
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hitap ettiği kitle az bence. Mesela benim babam 5 yıldır 11 kullanıyor ve muhtemelen ona 16e alacağım bir 5-6 sene daha sorunsuz kullanır ama kamera ile az da işi olan bir yerleri gezen kişiler için Ultra geniş kamera lazım, bu kadar para veriyorsa 16 alıp dinamik ada alması lazım. Dümdüz arama yapıp tiktokta video izleyen birisi için ise bu cihaz tam olmuş denebilir.
telefonu günlük kulanıyorum genelde fotoraf çekerim çok oyun oynamama telefonda boyle reklamda çıkan oyunlardan oynaım ve veri aktarımı için kulanıyorum diğer şeyler günlük ben şahsen düz iphone almakistemiyorum ekran hz 60 hz ve kamera acısında büyük fark var

NaCore

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
NAdminicationCØŔĒ
telefonu günlük kulanıyorum genelde fotoraf çekerim çok oyun oynamama telefonda boyle reklamda çıkan oyunlardan oynaım ve veri aktarımı için kulanıyorum diğer şeyler günlük ben şahsen düz iphone almakistemiyorum ekran hz 60 hz ve kamera acısında büyük fark var
Yenilenmiş tel mevzusunu bu kdr skntı ediyorsan malum site 1 yıl garanti ve 14 gün iade süresi veriyor diye biliyorum alırsın telefonu belli uygulamalarla değişen parçalarına bakarsın kağıtta yazmayan bise değişmişse iade edersin sıkıntı yoksa kullanmaya devam edersin.

HDogus

80+ Bronze
Bende onu bekliyordum ama bu fiyattan alınmaz hocam. Ekran parlaklığı düşük, işlemci çekirdeği az, dinamik ada yok, magsafe yok, ikinci kamera yok vs. bir çok özellikten kısıldığı için ortalama 40k olması lazımdı. Nerdeyse aynı fiyat olan 15 al daha mantıklı.

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,249
İsim
Taha Efe

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
613
İsim
XXXX
Yenilenmiş tel mevzusunu bu kdr skntı ediyorsan malum site 1 yıl garanti ve 14 gün iade süresi veriyor diye biliyorum alırsın telefonu belli uygulamalarla değişen parçalarına bakarsın kağıtta yazmayan bise değişmişse iade edersin sıkıntı yoksa kullanmaya devam edersin.
ben sıkıntı etmiyorumda forumda konu açtım herkes alma dedi
Mesaj otomatik birleştirildi:

15 pro nasıldır yenilenmiş olarak alıcam easy cep veyta getmodilden

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,680
İsim
uwu

2.el al hocam yenilenmişe bulaşma

48 ona verene kadar zorlamazsa bunu al diyeceğim o zamanda s24u ve honor magic 7 pro var

sirefeee

80+

Hocam alma sarı siteden temiz al onun yerine hem daha uygun yenilenmiş telefonlarda yan sanayi ürün kullanıyorlar orijinalı değil

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
613
İsim
XXXX
2.el al hocam yenilenmişe bulaşma

48 ona verene kadar zorlamazsa bunu al diyeceğim o zamanda s24u ve honor magic 7 pro var

alışverış krededisi ile alacağım onun için ya teknosa ya varan medimark gibi yerlerden almam lazım

Top Bottom