telefonu günlük kulanıyorum genelde fotoraf çekerim çok oyun oynamama telefonda boyle reklamda çıkan oyunlardan oynaım ve veri aktarımı için kulanıyorum diğer şeyler günlük ben şahsen düz iphone almakistemiyorum ekran hz 60 hz ve kamera acısında büyük fark varhitap ettiği kitle az bence. Mesela benim babam 5 yıldır 11 kullanıyor ve muhtemelen ona 16e alacağım bir 5-6 sene daha sorunsuz kullanır ama kamera ile az da işi olan bir yerleri gezen kişiler için Ultra geniş kamera lazım, bu kadar para veriyorsa 16 alıp dinamik ada alması lazım. Dümdüz arama yapıp tiktokta video izleyen birisi için ise bu cihaz tam olmuş denebilir.
Yenilenmiş tel mevzusunu bu kdr skntı ediyorsan malum site 1 yıl garanti ve 14 gün iade süresi veriyor diye biliyorum alırsın telefonu belli uygulamalarla değişen parçalarına bakarsın kağıtta yazmayan bise değişmişse iade edersin sıkıntı yoksa kullanmaya devam edersin.telefonu günlük kulanıyorum genelde fotoraf çekerim çok oyun oynamama telefonda boyle reklamda çıkan oyunlardan oynaım ve veri aktarımı için kulanıyorum diğer şeyler günlük ben şahsen düz iphone almakistemiyorum ekran hz 60 hz ve kamera acısında büyük fark var
15 Eski telefonlarlar (Hele Apple varsa) 30 40 Bandına gelebiliyor. İyi telefon gercekten.Hak etmez ve tasarımı çok çirkin az bir şey daha koy düz 15 al
ben sıkıntı etmiyorumda forumda konu açtım herkes alma dediYenilenmiş tel mevzusunu bu kdr skntı ediyorsan malum site 1 yıl garanti ve 14 gün iade süresi veriyor diye biliyorum alırsın telefonu belli uygulamalarla değişen parçalarına bakarsın kağıtta yazmayan bise değişmişse iade edersin sıkıntı yoksa kullanmaya devam edersin.
2.el al hocam yenilenmişe bulaşmaben sıkıntı etmiyorumda forumda konu açtım herkes alma dedi
Mesaj otomatik birleştirildi:
15 pro nasıldır yenilenmiş olarak alıcam easy cep veyta getmodilden
Hocam alma sarı siteden temiz al onun yerine hem daha uygun yenilenmiş telefonlarda yan sanayi ürün kullanıyorlar orijinalı değilben sıkıntı etmiyorumda forumda konu açtım herkes alma dedi
15 pro nasıldır yenilenmiş olarak alıcam easy cep veyta getmodilden
alışverış krededisi ile alacağım onun için ya teknosa ya varan medimark gibi yerlerden almam lazım2.el al hocam yenilenmişe bulaşma
48 ona verene kadar zorlamazsa bunu al diyeceğim o zamanda s24u ve honor magic 7 pro var
![]()