Sen o diğer görseli mi diyorsun dedim ya o zaman işlemcinin 105w modu yoktu ve yeni çıktığı için daha az performans veriyordu dedim ya.yani görme bozukluğun varsa gözlüğünü de ben mi alayım
Sen o diğer görseli mi diyorsun dedim ya o zaman işlemcinin 105w modu yoktu ve yeni çıktığı için daha az performans veriyordu dedim ya.yani görme bozukluğun varsa gözlüğünü de ben mi alayım
yok hocam o görselde 7800x3d bile yetmiyo rtx 4090a zatenSen o diğer görseli mi diyorsun dedim ya o zaman işlemcinin 105w modu yoktu ve yeni çıktığı için daha az performans veriyordu dedim ya.
Şaka gibisin diyecek bir şey bulamıyorum. Ekran kartına mı taktın adam 2sinide rtx 4090da test etse sonuç çok mu değişecek? Ya bak bu bir işlemci karşılaştırma ekran kartı isterse GT 710 olsun olay ne? İşlemci karşılaştırması. Anlatabildim mi?yok hocam o görselde 7800x3d bile yetmiyo rtx 4090a zaten
Aynen zaten 4090 4080 gibi kartları kullanan biri 1080p'de oynar oyunlarıAhadhahsdhas aynen kardeşim 7800x3D den daha iyi performans veriyor, alternatif evrende mi?
rtx 4090da sonuç değişmiş işte hocam neyi anlamadınŞaka gibisin diyecek bir şey bulamıyorum. Ekran kartına mı taktın adam 2sinide rtx 4090da test etse sonuç çok mu değişecek? Ya bak bu bir işlemci karşılaştırma ekran kartı isterse GT 710 olsun olay ne? İşlemci karşılaştırması. Anlatabildim mi?
Ikisini de aldim pazartesi denicem bakalim nasil olucak5070ti için almayı düşündüğüm bir işlemci 5070ti normal fiyatına inene kadar yeni işlemciler çıkar artık onu alırım :d
Diyorum ya size çünkü o zaman işlemci 65w lıktı ve işlemci yeni çıkmıştı ya bakın FPS değeri değişebilir fakat aradaki fark aynı kalıcak.rtx 4090da sonuç değişmiş işte hocam neyi anlamadın