Neler Yeni

Monitör arada bi gidiyor

mertak12

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
mert Akgün
Mehabalar kullandığım aoc 25g3zm monitör arada bi siyah ekran oluyor ve çok sinirimi bozuyor bazen bi anda rasgele siyah ekran oluyor önceden kullandığım monitörde yoktu bu ama buna geçince başladı bir fikri olan var mı?

Akman55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
Hakan Akman
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, İşlemci, Hazır Sistem
Mehabalar kullandığım aoc 25g3zm monitör arada bi siyah ekran oluyor ve çok sinirimi bozuyor bazen bi anda rasgele siyah ekran oluyor önceden kullandığım monitörde yoktu bu ama buna geçince başladı bir fikri olan var mı?
aynı sorunu yaşıyorum konu açtım yanıt gelmedi.

Moech

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Tuğra Yıldız
oncelikle eski monitorunde yasamadigin icin gpu degilde prizden suphelenebiliriz kullandigin prizde monitor power disinda kablo varsa ayri bir prizde denemen cozum olabilir siyah ekran geldiginde guc gidiyor mu?

mertak12

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
mert Akgün
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
oncelikle eski monitorunde yasamadigin icin gpu degilde prizden suphelenebiliriz kullandigin prizde monitor power disinda kablo varsa ayri bir prizde denemen cozum olabilir siyah ekran geldiginde guc gidiyor mu?
güç gitmiyor sadece ekran siyah oluyor imleci hareket ettirebiliyorum ama sadece siyah ekran ve ekran kartım yok işlemcinin ekran kartını kullanıyorum

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,016
İsim
Oğuz
Arada bir dediğin ne kadar bi süre

mertak12

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
mert Akgün
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
belirli bi süre aralığı yok ama rasgele oluyor mesela geçen gta sa mod kuruyodum sürekli gidip geldi o arada virüs taraması yapıyorum malwarebytes'dan virüs çıkmıyor, bir şey indirirken vs daha fazla oluyor 3,4 saniye gidiyor 5 dk sonra tekrar oluyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,472
Üyeler
168,790
Son üye
spokoistvies
Top Bottom