5080 lerde sıkıntı var ama gördügün en ucuz ürünü al geç sıkıntı olursa direk aldıgınız firma ile iletişime geçip sıfırını talep etmeniz gerekiyorRtx 5080 alicam hangi markayı alma konusunda karar veremedim hangi markayı almalıyım
Bütçe yazmamışsın ROG Astral öneriyorum.Rtx 5080 alicam hangi markayı alma konusunda karar veremedim hangi markayı almalıyım
Onlarca gtx 1000 serisi ve rx 500 serisi kullanmış birisi olarak ve rtx 2000-3000-4000 serilerilerinide gözlemlediğimde asus dual modellerinde de tepe modellerinde de hem yakışıklı hem serin kartlar üretiyor. İyi model düşünüyorsan Gaming X ya da TUF, ROG STRIX serilerine bak. Giriş seviyesinde Asus duale yönelebilirsin.Rtx 5080 alicam hangi markayı alma konusunda karar veremedim hangi markayı almalıyım
hocam bildiğim kadarıyla asus dual sıkıntılı bir kart çok fazla coil whine şikayeti duymuştum eski kartlarda olmayabilir fakat yeni kartlarında var örnek : 4060 rx7700xt gibi gibi.Onlarca gtx 1000 serisi ve rx 500 serisi kullanmış birisi olarak ve rtx 2000-3000-4000 serilerilerinide gözlemlediğimde asus dual modellerinde de tepe modellerinde de hem yakışıklı hem serin kartlar üretiyor. İyi model düşünüyorsan Gaming X ya da TUF, ROG STRIX serilerine bak. Giriş seviyesinde Asus duale yönelebilirsin.
70-80 kart geçtiyse elime 20-30 tanesinde cw yok hocam. İlla bir yerde çıkıyor cw. Gapörlör kullanıyorsanız ya da kulaklığı takıp kullanıyorsanız veyahut kasanız masanın altındaysa çok dert değil. Ben takıntılıyın diyorsanız iadeyi de kabul etmiyorlar. Asus dışı başka marka alıpta sıkıntı da yaşayabilirsin cw konusunda. Ama genel olarak yapıyordur doğrudur.hocam bildiğim kadarıyla asus dual sıkıntılı bir kart çok fazla coil whine şikayeti duymuştum eski kartlarda olmayabilir fakat yeni kartlarında var örnek : 4060 rx7700xt gibi gibi.
asusa bayılırım zaten eski sistemimi rx580 full asus ürünüden oluşuyor 6-7 yıl kullandım 1 kere tık etmedi ama asus dual sıkıntılı. ( şimdi o kadar para vericek gidip coil whine gibi bir şeyle uğraşmasın70-80 kart geçtiyse elime 20-30 tanesinde cw yok hocam. İlla bir yerde çıkıyor cw. Gapörlör kullanıyorsanız ya da kulaklığı takıp kullanıyorsanız veyahut kasanız masanın altındaysa çok dert değil. Ben takıntılıyın diyorsanız iadeyi de kabul etmiyorlar. Asus dışı başka marka alıpta sıkıntı da yaşayabilirsin cw konusunda. Ama genel olarak yapıyordur doğrudur.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ama her türlü asus adamın köküdür.