Neler Yeni

🔥İndirim Huawei Pura 70 32.399 TL

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,084
İsim
Muhammet Kürkçü
her ne kadar birçok google uygulaması insede ,birçok apk huawei de sıkıntı oluyor. Huawei tablet aldım geforce now desteklemiyor örnek olarak. O tarz sıkıntıları var.
America tek hareket ile Huawei bitirdi ya helal olsun gerçekten. Belkide şuanda piyasada lider olacaklardı kim bilir.

Son düzenleme:

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,399
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
America tek hareket ile Huawei bitirdi ya helal olsun gerçekten. Belkide şuanda piyasada lider kim olacaklardı kim bilir.
2017-2019 dönemini takip ettiytseniz p20 -mate 20 serisi efsane seviyedeydi. O zamanlar xiaomi tam olarak globale yeni yeni gelmişti ,samsung ise sadece S ve note serisi ile geçiniyordu. Günümüzün xiaoMİ si konumundaydılar. Yakında onada el atarlar merka etmeyin.

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,084
İsim
Muhammet Kürkçü
2017-2019 dönemini takip ettiytseniz p20 -mate 20 serisi efsane seviyedeydi. O zamanlar xiaomi tam olarak globale yeni yeni gelmişti ,samsung ise sadece S ve note serisi ile geçiniyordu. Günümüzün xiaoMİ si konumundaydılar. Yakında onada el atarlar merka etmeyin.
Bence xiaomi ye el atmak isteselerdi şimdiye atarlardı.

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,399
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,084
İsim
Muhammet Kürkçü
Apple ve Samsung un tamamen aynı cihazlarından sonra aslında xiaomi 15 ultra bayağı iddialı geliyor ama o 1500 dolar fiyat nedir be hocam.
Huawei yi ambargo altına alınmasını sağlayan şey inovativliği idi. Umarım xiaomide bir anda patlamaz.

Lympha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
641
İsim
Mert Aksu
America tek hareket ile Huawei bitirdi ya helal olsun gerçekten. Belkide şuanda piyasada lider kim olacaklardı kim bilir.
lisanssız android kullanıyor olayı gerçek mi acaba huawei için

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,084
İsim
Muhammet Kürkçü
Lisanssız android kullanıyor olayı gerçek değil hocam. Şuanda ambargo yüzüden googledan lisans alamıyorlar bu yüzden googla uygulamalarının hiçbirini kullanamıyorlar. Android olarak aosp kullanıyorlar ve bu da lisans gerektirmiyor diye biliyorum.

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,399
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
GBOX isimli uygulama ile geliyor. Emülatör gibi ,uygulamaya giriş yapınca farklı cihaz olarak gözüküyor.

damn2u

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Sercan SAYİT
Harmony Next işletim sistemine geçip artık oraya uygulama geliştirmeye başlasalar daha iyi olacak. Google ambargosunun kalkma ihtimali yok.

ensareiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
842
İsim
Ensar Polat
Tüm zamanların en düşük fiyatı. İşlemcisinin zayıflığından dolayı bu fiyat bandında önerdiğim bir telefon değil ama Huawei ekosistemi kurmak isteyenler için en mantıklı telefon kendisi. Kamera konusunda Samsung S24'den bile daha iyi.

Arkadaşta var iPhone renk dozajında çekiyor çok güzel akıcı

İsimbulamajim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,566
İsim
Ehm
Discord
isimbulamajim
GBOX isimli uygulama ile geliyor. Emülatör gibi ,uygulamaya giriş yapınca farklı cihaz olarak gözüküyor.
Yeni telefonları MicroG isimli uygulama ile geliyor artık. Google servislerini gerçek uygulamada çalıştırabilmeni sağlıyor. Android Auto bile çalışıyor bu sayede. Bu geldikten sonra telefonlarının tanıtım resimlerine Google uygulamaları olan ana ekran koymaya başladılar.

Son düzenleme:

Aykut D.

80+ Gold

mandog

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,269
İsim
Mertol
her ne kadar birçok google uygulaması insede ,birçok apk huawei de sıkıntı oluyor. Huawei tablet aldım geforce now desteklemiyor örnek olarak. O tarz sıkıntıları var.
Kullanıma göre değişir, pura 70 pro kullanıyorum bende henüz hiçbir apkde sorun yaşamadım

Top Bottom