https://www.trendyol.com/klassegear...-gaming-oyuncu-mouse-pad-mousepad-p-770053926 Alınır mı kullanan varsa fikirlerinizi bekliyorum
Link var mı hocam ben de 120x60 arıyorum da120x60 kullanıyorum ben masamı kaplıyor tamamen. idare ediyolar ful speed değil tam control değil. beni rahatsız etmedi
İlerleyen zamanlarda mouse için ayrı ped alıcam zaten bu klavyeyi falanda kaplaması içinİyi markadır hocam. Kendim kullanmıyorum ama kullanan arkadaşlarım var gayet memnunlar.
Arkadaşın kulandığı 120x60 modelmiş hem mouse hem klavye kaplar ben de öyle arıyordum.İlerleyen zamanlarda mouse için ayrı ped alıcam zaten bu klavyeyi falanda kaplaması için
stokta gozukmuyorLink var mı hocam ben de 120x60 arıyorum da
Attığım modelde de ikisini de kaplıyor zaten ben ayrı olarak mouse için 2. pad alıcam ondan bahsettimArkadaşın kulandığı 120x60 modelmiş hem mouse hem klavye kaplar ben de öyle arıyordum.
Anladım hocam. Alabilirsiniz dediğim gibi kullanan arkadaşlarım memnunlar baya zaten yorumlar da gayet iyi.Attığım modelde de ikisini de kaplıyor zaten ben ayrı olarak mouse için 2. pad alıcam ondan bahsettim