Eşeğe altın semer vursalar eşek yine eşektir.Eşeğin Ahırını göster deseler gösterirsin.K*rdistan
Eşeğe altın semer vursalar eşek yine eşektir.Eşeğin Ahırını göster deseler gösterirsin.K*rdistan
Bende diyorum niye motor bozuk 1 haftadır neyseki benim işkembe daha zehirli tavuktan çok bişi yapmadıMevzu öldürme değil süründürme güzel kardeşim. Zehirli ishal denilen hastalık maalesef şu an çok yaygın. Doktorlar 3 tavuktan ikisinde rastlandığını şu aralar uzak durun diyor. Tercih sizin.
Zehirli ishal, enfekte olmuş gıda veya su tüketimi sonucunda bağırsaktaki zararlı mikroorganizmaların çoğalmasıyla meydana gelir. Enfeksiyonlar, genellikle bakteriyel (örneğin, Salmonella, E. coli) veya viral (örneğin, norovirüs, rotavirüs) kaynaklıdır.
Güzel kardeşim benim yurtta kalanı var vakti olmayanı var hatta pişirip yapamayanı var. Yoksa zaten isteyen alır mis gibi baharatını da kendi ayarlar fırından çıktığı gibi yer ya da kızartır artık keyfi nasıl istiyorsa. Ama herkes için geçerli değil işte bu.Ya da bir çılgınlık yapıp 225 Türk Lirası ile içeriğinde 80 gram tavuk eti olan 4 adet dürüme para vermek yerine 2 buçuk kilo bütün tavuk alabilir ve evde kendiniz bol bol tavuğa doyabilirsiniz Allah'ın ergenleri adamın açtığı gönderiye bak