Neler Yeni

🔥İndirim Glorious Element Ice Mousepad 699TL

oEnesQlf

80+ Silver

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,016
İsim
Oğuz

hamzaersoy

80+ Bronze
Neden her fırsat konusuna boş yapılıyor çözemiyorum.

Adam sıvı soğutucu paylaşıyor; " O paraya bu varken o mu alınır"
Adam döner fırsatı paylaşıyor; " O paraya gider 1 kg tavuk alır kızartırım"
Adam mousepad paylaşıyor; " Mousepad boş iş kardeşim, keriz silkeliyorlar"

Arkadaşlar size ne? Her malım alıcısı var, herkesin ihtiyaçları farklı, herkesin kriterleri farklı. Ürünler size hitap etmiyorsa yorum yapmanız şart değil.

Daha iyi bir alternatifini biliyorsanız onu önerebilirsiniz ama onda da üslup önemli. Arkadaşlar bu ürün var daha mantıklı bence bir değerlendirin yazar geçersiniz en fazla. O alınır mı, keriz misiniz vs. boş boş yorumlar yapmaya gerek yok.

Sizin yüzünüzden insanlar bir şey paylaşmaya çekiniyor.
hocam ofansif tek bir yorum varsa o da sizinkisi. boş yapıyor demeden önce bi daha sorsaydınız keşke arkadaşa niye öyle yazdığını.
fırsat konularında sürekli bi ürün kötüleme enayi muamelesi yapma furyası var buna ben de katılıyorum ben de gıcık oluyorum ama sonuçta fikir belirttikleri için suçlama yapamıyoruz. mousepadlere gelirsek 200tl mousepad ile 800tl mousepad arasındaki fark, 10tl mousepad ile 200tl mousepad arasındaki fark kadar büyük değil maalesef o yüzden ben de keriz mevzusuna katılıyorum.

böyle yorumlar atılıyor diye bir şey paylaşmaya çekinen insan olduğunu da sanmıyorum ama yine de her gördüğü fırsatı atsın insanlar en kötü altında tartışıyoruz işte
Mesaj otomatik birleştirildi:

Max zula falan oynayıp mousepad önemsiz knk falan filan diyorlar ya patlatıyor
genelleme işini fazla abarttın hocam senin derecen ile kıyaslamıyorum muht. daha fazla ilgileniyorsundur ama ben de valorantta immortal olup aktif oynadığım dönemler bu mousepadleri çok araştırmıştım inan şu mousepadlerin etkisinin %5ten fazla olduğunu düşünenler varsa bence hayal satıyordur. ha telefoncudan aldığın mousepad ile artisan'ın benq'nın mousepadinin aynı olduğunu idda eden yok zaten ama siz abartarak olayı farklı yere çekmişsiniz biraz

Cagdas5389

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
571
İsim
mecit burak kılıç
gerçekten sağlam setup dizenler ekipmanlarına iyi para harcayanlar alabilir ama gidipte ayda yılda 1 cs valo oynayan bunu almasın bi zahmet

mustafadb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
mustafa
En çok keriz silkelenen alan. Bayılıyorum şu dünyanın en basit ürününü farklı özellikleri varmış gibi pazarlamalarına. Yok speed, yok control aynen kanka çok farklı şeyler, ağır keriz silkeleme item ı.

Glarius Element Ice woowow isme bak tamam al cebimdeki tüm para senin olsun.
Bence sen yeteneksizsin dostum. Aralarındaki fark uçurum gibi. Ayrıca tek fark oda değil erken yıpranma , solma vb etkenler de var. Kaliteli markalarda bu sorunlarla karşılaşmıyorsun

Kulspruta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Hasan tosun
Mousepade para harcayan insanlara dolaylı yoldan keriz deyince ofansif olmuyor ben boş yapıyorsunuz deyince ofansif oluyor demek, enteresan.

Reload

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Ferhat Bilgi
ya ben klasse pro kullanıyorum ilk mouse pad da buydu ama ya bi mouse pad ne kamdar fark yaratabilir belirli boyutlar belirli malzeme kaliteleri var belirli fiyatlarda size hangisi uyarsa onu alın arkadaş indirim yakalamış ha ben alır mıyım almam kare sevmiyorum ama her malın alıcısı var boş muhabbetler yapmayın öneri varsa öneri yapın sadece veya ürünle ilgili bir şey sorun ben klasse pro öneririm alternatif daha büyük boylarda ama tabi kalite hissiyat farkı nasıldır bilemem

Akif Erdem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Akif Erdem
Arkadaşlar alınır mı bu kupon koduyla 399 TL'ye geliyor??

Akif Erdem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Akif Erdem

Gurkanpiro

80+ Platinum
Vodafone özel tarifemi değiştim kampanya vardı. Alınabilir mi 400 TL'ye şuan a101 den aldığımı kullanıyorum :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

renk önemli değil, 400 TL'ye geliyor nasıl değer mi acaba
güzel duruyor reddit gibi forumlara bak orda inceleme yapmışlardır

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
808
İsim
Fettah Özalp
attack shark cm02 alırım rengı güzel degil bunun
hocam rengi benim setupa güzel uyuyor alınır mı sizce, bazıları 1 ay gibi bir sürede aşınma olduğunu ama bunun için resmi sitesinde yazan talimatlara göre yıkamamız gerektiğini söylüyor düzeliyormuş.

Top Bottom