Neler Yeni

1500TL kulak içi oyuncu kulaklığı tavsiyesi

K3R1M

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Kerim saman
Bütçe
1500
Yıllardır mikrofonunu beğendiğim için kablolu iPhone kulaklığı kullanıyorum. Ses müzik dinlerken tatmin etse de iş oyunlara gelince eksik kalıyor. Özellikle online oyunlarda ayak seslerini anlamak çok zor. Kulak üstü kullanmak istemiyorum, bu daha rahat geliyor. Piyasada gördüğüm Wraith Sense IEM ve 7zh Zero gibi modeller var. Bunlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Daha iyi dediğiniz bir şeyler var mı? Yurt dışı ürün pek düşünmüyorum gümrük kuralları her gün değişiyor onunla uğraşamam.

Shourd

80+ Gold
Yıllardır mikrofonunu beğendiğim için kablolu iPhone kulaklığı kullanıyorum. Ses müzik dinlerken tatmin etse de iş oyunlara gelince eksik kalıyor. Özellikle online oyunlarda ayak seslerini anlamak çok zor. Kulak üstü kullanmak istemiyorum, bu daha rahat geliyor. Piyasada gördüğüm Wraith Sense IEM ve 7zh Zero gibi modeller var. Bunlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Daha iyi dediğiniz bir şeyler var mı? Yurt dışı ürün pek düşünmüyorum gümrük kuralları her gün değişiyor onunla uğraşamam.
dediğin modelleri bilmiyorum ama bi 5 aydır fln havit tw970 kulanıyorum gerçekten beğendim ve başarılı baya

K3R1M

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Kerim saman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
dediğin modelleri bilmiyorum ama bi 5 aydır fln havit tw970 kulanıyorum gerçekten beğendim ve başarılı baya
Harici mikrofon kullanmadığım için kablolu tercih ediyorum.

Shourd

80+ Gold

K3R1M

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Kerim saman
kablolular hakkında bilgim yok ama kulandığım bu kablosuz model 4 mikrofonlu
Bunda nasıl olur bilmiyorum ama kablosuz kulaklıklarda bazı uygulamalar sorun çıkarıyordu bende.

Shourd

80+ Gold
Bunda nasıl olur bilmiyorum ama kablosuz kulaklıklarda bazı uygulamalar sorun çıkarıyordu bende.
bilmiyorum dediğim gibi kulanıyorum bir süredir daha bi sorun bile yaşamadım

Keepr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Enes Altunışık

K3R1M

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Kerim saman
Nasıl ürün, kullanıyor musunuz?

Keepr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Enes Altunışık
Nasıl ürün, kullanıyor musunuz?
Kullanmıyorum. iem kulaklıklarda belli bir bütçenin üzerine çıkana kadar pek fark etmiyor. Ses kartın iyiyse ve müzik kulağın hassassa farkı belki anlarsın. Onun dışında 1000 tl civarına aldığın kulaklıkların performansı birbirine oldukça yakın.

K3R1M

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Kerim saman
Kullanmıyorum. iem kulaklıklarda belli bir bütçenin üzerine çıkana kadar pek fark etmiyor. Ses kartın iyiyse ve müzik kulağın hassassa farkı belki anlarsın. Onun dışında 1000 tl civarına aldığın kulaklıkların performansı birbirine oldukça yakın.
Kalitede çok takıntım yok, Oynadığım oyunlarda ayak seslerini ayırt edebilirsem yeter. Mikrofonda ortalama olsa yine iyi.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,016
İsim
Oğuz
Bu berbat bir kulaklık. Sadece tasarım için uğraşılmış içi bim kulaklığından hallice.

Keepr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Enes Altunışık
Bunu tercih edebilirsin bütçen dahilinde. KZ kulaklık rekabetçi oyun oynarken deneyimlemiştim. İyidir.

Top Bottom