Neler Yeni

20 ADET RX580 İLE MİNİNG / 2025 YILINDA MİNİNG

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Furkan b
rx 580 ler falan bulunduğunuz ülkede daha ucuz 20 tane daha ekran kartı alın yatırımınız sağlam olsun YouTubedan video izleyin kazım işlemlerine başlayın

cornlov

80+ Bronze
Kazım işi geçti artık...
Kazdığın ile belki faturanı bile ödeyemezsin.

Fahare

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Bay fahare
Bu tür şeylerin, yasal yaptırımı gerçekten çok yüksek bu yüzden Irak'ta bu sistemi aktif etmeyi planlıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayır, konumum Irak. burada elektirik ücreti Türkiye'ye kıyasla çok çok daha uygun.
İzlediğim videolarda elektrik kesilip duruyordu sade özel firmalar iyi elektrik veriyor deniyordu onlar da pahalıydı (Kuzey Irak'ta geçerli dediklerim) miningden anlamam ama mining kartı satanlar sade biriktirmek için almış kar yapmıyor şuan yükselince satacağım diyorlar

Cheers

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mert ÇAYIRCI
rx 580 ler falan bulunduğunuz ülkede daha ucuz 20 tane daha ekran kartı alın yatırımınız sağlam olsun YouTubedan video izleyin kazım işlemlerine başlayın
Eğer gerçekten bir kazanç sağlayacak ise örnek olarak sistemim için 50 ekran kartı daha ekleyebilirim, bu konuda bir problemim yok ama benim için değerler önemli.

İzlediğim videolarda elektrik kesilip duruyordu sade özel firmalar iyi elektrik veriyor deniyordu onlar da pahalıydı (Kuzey Irak'ta geçerli dediklerim) miningden anlamam ama mining kartı satanlar sade biriktirmek için almış kar yapmıyor şuan yükselince satacağım diyorlar
Yaklaşık 2 yıldır buradayım, elektrik problemim olmadı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Furkan b
dostum valla YouTube da günce mining içeriği yapan kanallar var onlara bak kazancı az çok tahmin edebilirsin
Eğer gerçekten bir kazanç sağlayacak ise örnek olarak sistemim için 50 ekran kartı daha ekleyebilirim, bu konuda bir problemim yok ama benim için değerler önemli.

Yaklaşık 2 yıldır buradayım, elektrik problemim olmadı.

Emre_Arslan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
yunus emre
ırakta nasıl uygun hocam daha geçenlerde hatta şu anda olması lazım okullar enerji tasarufundan dolayı tatil değil miydi ya da ben mi yanlış biliyorum

Dodo93

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
375
İsim
Doğan gelişigüzel
yanlış yerde ilaç arıyorsun kendıne mınıng gruplarına vs git sor dostum herkes elektrik faturası demiş daha adam tr de değilim diyor onu okuyamıyor millet elektrik problem değilse neden kazanmasın ama 20 kartla zor sayısını arttırman lazım gıbı duruyor mınıng gruplarından destek alın en net orası olur https://www.youtube.com/@burakdemiralp

snop02

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
359
İsim
snop02
Bu yüzden belirtmiştim, sanırım net yazamamışım, Şuan ki konumum TÜRKİYE değil, bu nedenle bu işe yatırım yapmak istedim.
Urfaya yada k suriye tasın hocam, orada elektrik bedava.
Senin yerine biz öderiz.🤪😁

Not:ironidir!!

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,540
Üyeler
168,796
Son üye
marlonwxst
Top Bottom