Neler Yeni

Bütçenizi Söyleyin Sistem önereyim

Jill Valentine

80+ Bronze

hocam şu konuya bakar mısın anakart çok mu yüksek geliyor şuan indirim var vatanda anakart olarak ne öneriyorsunuz wifi olmak zorund DEĞİL uzun dönemli lazım fiyat performans diğer parçalarada bakabilirseniz.
Ekran görüntünüzdeki anakartı alabilirsiniz.

Jill Valentine

80+ Bronze
Elimdeki monutör 2k ips 144 genelde 2 k hikayeli oyunlar oynamayı severim. Elimde birtek 2 tane m2 ssd var. aradigım ozellikler ddr5 olması ve anakartın 2 tane m2 slotlu olması .işlemci amd olmasinı istiyorum. Ekran kartı Nvidia.

65-70k araligında
Ekran Kartı

İşlemci

İşlemci Soğutucu

Anakart

Bellek

Kasa

Güç Kaynağı
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam 30k bütçem daha üstüne çıkamam sadece kasa toplayacağım ve bi tek cs oynayacağım işlemci ryzen 5 7500f ekran kartı olarak sence 2. el 3080 mi alayım hocam yoksa sıfır 4060 mı hala karar veremedim bir de 700w psu yeter mi bana
İkinci el olup olmaması sizin tercihiniz. Eğer düzgün bulursanız alabilirsiniz. Ayrıca o işlemciyle 3080 vs alırsanız minimum 2kda oynamalısınız. 700 w 4060 için gereksiz olur 650 çok rahat yeter ama 3080 için soruyorsanız 850w öneririm. Kararınızı verin ona göre dizeyim.

hassector

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
ahmet
Ekran Kartı

İşlemci

İşlemci Soğutucu

Anakart

Bellek

Kasa

Güç Kaynağı

İkinci el olup olmaması sizin tercihiniz. Eğer düzgün bulursanız alabilirsiniz. Ayrıca o işlemciyle 3080 vs alırsanız minimum 2kda oynamalısınız. 700 w 4060 için gereksiz olur 650 çok rahat yeter ama 3080 için soruyorsanız 850w öneririm. Kararınızı verin ona göre dizeyim.
hocam 3080 güvenilir bi satıcıdan alırsam güvenilir bi satıcıdan alacağım ama sadece CS oynayacağım onu da düşük çözünürlükte oynuyorum monitörüm 1080p o zaman 4060 mı almalıyım ya da başka öneriniz olur mu ekran kartı olarak ekran kartı bütçem 15-16k max

Jill Valentine

80+ Bronze
Selamlar 45 k bütçe ile sadece kasa olarak bir hazır sistem önerebilir misiniz. Forumda bir arkadaş sordu ben yönlendirdim ama gene de sormazsa diye bende sorayım buraya. Bende ayrıca arıyorum belki siz daha iyisini biliyorsunuzdur.
Ekran Kartı

İşlemci

İşlemci Soğutucu

Anakart

Bellek

Depolama

Kasa

Güç Kaynağı

hocam 3080 güvenilir bi satıcıdan alırsam güvenilir bi satıcıdan alacağım ama sadece CS oynayacağım onu da düşük çözünürlükte oynuyorum monitörüm 1080p o zaman 4060 mı almalıyım ya da başka öneriniz olur mu ekran kartı olarak ekran kartı bütçem 15-16k max
O paraya 4060'dan başka seçenek yok. Zorlarsan 7700xt var.

Selamlar 45 k bütçe ile sadece kasa olarak bir hazır sistem önerebilir misiniz. Forumda bir arkadaş sordu ben yönlendirdim ama gene de sormazsa diye bende sorayım buraya. Bende ayrıca arıyorum belki siz daha iyisini biliyorsunuzdur.
Hazır sistem yazdığınızı görmedim. Ben sadece toplama öneriyorum.

30 35 bin arası oyun oynamalık hazır sistem olur toplama olabilir hazır sistem alıp ekleme çıkarma yapabiliriz önerin nedir bana ?
Merhaba 35k bütçem var hazır sistem önerir misiniz?

35k bütçe fps ağırlıklı oyunlar hazır sistem önerisi
Ekran Kartı

İşlemci

İşlemci Soğutucu

Anakart

Depolama

Bellek

Kasa

Güç Kaynağı

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: VeV1

hassector

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
ahmet
Ekran Kartı

İşlemci

İşlemci Soğutucu

Anakart

Bellek

Depolama

Kasa

Güç Kaynağı

Ekran Kartı

İşlemci

İşlemci Soğutucu

Anakart

Depolama

Bellek

Kasa

Güç Kaynağı
yani 3080 CS için gereksiz mi kalıyor hocam darboğaz mı yapar onu anlamadım ya da alınır mı bir de ikinci el 3070 ve 3070ti sıfır 4060 seçeneğim de var siz olsanız ne alırdınız sadece cs oynamak için

Son düzenleme:

Jill Valentine

80+ Bronze
55 60K civarları
Not: Sistemi minimum 2K çözünürlükte oynamalısınız.

Ekran Kartı

İşlemci

İşlemci Soğutucu

Anakart

Bellek

Depolama

Kasa

Güç Kaynağı

yani 3080 CS için gereksiz mi kalıyor hocam darboğaz mı yapar onu anlamadım ya da alınır mı bir de ikinci el 3070 ve 3070ti sıfır 4060 seçeneğim de var siz olsanız ne alırdınız sadece cs oynamak için
Sadece cs de olsa olabildiğince iyi ekran kartı almak her zaman iyidir. İkinci elden anlamıyorum. Konu açarsanız yardımcı olacaklardır.

Asdali

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ali
Ekran Kartı

İşlemci

İşlemci Soğutucu

Anakart

Bellek

Depolama

Kasa

Güç Kaynağı

Ekran Kartı

İşlemci

İşlemci Soğutucu

Anakart

Depolama

Bellek

Kasa

Güç Kaynağı
Hocam itopyada hazır sistemlerde heralde işletim sistemi kurlu geliyor ekstra para vermemek için hazır olsa iyi olur artı çok fazla bilgim olmadığı için toplama yapmak beni aşar gibi şuanda hazır sistemler pek cazip gelmedi acaba ramazanda gelirmi

Asdali

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ali
Hocam itopyada hazır sistemlerde heralde işletim sistemi kurlu geliyor ekstra para vermemek için hazır olsa iyi olur artı çok fazla bilgim olmadığı için toplama yapmak beni aşar gibi şuanda hazır sistemler pek cazip gelmedi acaba ramazanda gelirmi bütçede artabilir itopyadan olursa kredi kartına taksit imkanı olduğu için

Top Bottom