Teşekkürler zaten Steam bağlı olduğu için otomatik ekliymişwin 11 kullanıyor ise windows+G tuşu ile açacağı gamebar sayesinde seni xbox sistemi üzerinden ekleyebilir belki. Bazı oyunları bizzat bu şekilde oynamışlığım var.
Arkdaki serverların bazıları steame özel bazıları epic içindi en son. Ben epic games ile girerken arkadaşım Steam ile bağlanıyordu, bazı ortak serverlar buluyorduk (çok nadir) ancak öyle birlikte oynuyorduk.Teşekkürler zaten Steam bağlı olduğu için otomatik ekliymiş![]()
Game Pass nasıl oluyor acaba onu merak etmiştim . En kötü kendi sunucumuzu açarızArkdaki serverların bazıları steame özel bazıları epic içindi en son. Ben epic games ile girerken arkadaşım Steam ile bağlanıyordu, bazı ortak serverlar buluyorduk (çok nadir) ancak öyle birlikte oynuyorduk.
Arkadaşım microsoft storedan alsa bendede steamde var ark 2miz oynayabilir miyiz?Arkdaki serverların bazıları steame özel bazıları epic içindi en son. Ben epic games ile girerken arkadaşım Steam ile bağlanıyordu, bazı ortak serverlar buluyorduk (çok nadir) ancak öyle birlikte oynuyorduk.