Neler Yeni

Yardım Ark Oyunu Game Pass ve Steam

Halil014

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
İbrahim Halil Çelik
Sorum şu

Gamepass ten ark ultimate Survivor ( full DLC ) li oynarsam Steam den oynayan kardeşimle oynayabilir miyim ?

Onda düz bedava verilen ark var

ozan41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Ozan
win 11 kullanıyor ise windows+G tuşu ile açacağı gamebar sayesinde seni xbox sistemi üzerinden ekleyebilir belki. Bazı oyunları bizzat bu şekilde oynamışlığım var.

Halil014

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
İbrahim Halil Çelik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
win 11 kullanıyor ise windows+G tuşu ile açacağı gamebar sayesinde seni xbox sistemi üzerinden ekleyebilir belki. Bazı oyunları bizzat bu şekilde oynamışlığım var.
Teşekkürler zaten Steam bağlı olduğu için otomatik ekliymiş 👍

JaJkFTW

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Ahmet Talha Fidan
Teşekkürler zaten Steam bağlı olduğu için otomatik ekliymiş 👍
Arkdaki serverların bazıları steame özel bazıları epic içindi en son. Ben epic games ile girerken arkadaşım Steam ile bağlanıyordu, bazı ortak serverlar buluyorduk (çok nadir) ancak öyle birlikte oynuyorduk.

Halil014

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
İbrahim Halil Çelik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkdaki serverların bazıları steame özel bazıları epic içindi en son. Ben epic games ile girerken arkadaşım Steam ile bağlanıyordu, bazı ortak serverlar buluyorduk (çok nadir) ancak öyle birlikte oynuyorduk.
Game Pass nasıl oluyor acaba onu merak etmiştim . En kötü kendi sunucumuzu açarız

marxy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Goktug
Arkadaşım microsoft storedan alsa bendede steamde var ark 2miz oynayabilir miyiz?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,709
Üyeler
168,821
Son üye
enes2406
Top Bottom