Ricardo Andrade Quaresma
80+ Silver
Alınır güzeldir.
Alınır güzeldir.
"Güzel olur oda farketmez çok bunu" neye demiştiniz bu arada psu içinmiGüzel olur oda farketmez çok,ekran kartın bi tık düşük ama sorun olmaz .
Psuya dedim knk"Güzel olur oda farketmez çok bunu" neye demiştiniz bu arada psu içinmi
hangi oyunlarda sıkıntısız akıcı şekilde oynarım mesela örnek valorant başka neler var knk sence yüksek fps alabileceğim oyunlarPsuya dedim knk
hangi oyunlarda sıkıntısız akıcı şekilde oynarım mesela örnek valorant başka neler var knk sence yüksek fps alabileceğim oyunlar
ram olarak g.skill 8x2 iyi midir?Su videoya bak birde cs2 valo felan rahat oynarsın
İyidir farklı ram seçecek olursan apacher panterde iyidir ama denk sayılırlar sana kalmış bişeyram olarak g.skill 8x2 iyi midir?
kasada iyi midir? sence matx destekliyor diye biliyorum anakartım mAtxram olarak g.skill 8x2 iyi midir?
he knkİyidir farklı ram seçecek olursan apacher panterde iyidir ama denk sayılırlar sana kalmış bişey
Gayet güzel kasa alınabilirkasada iyi midir? sence matx destekliyor diye biliyorum anakartım mAtx
Mesaj otomatik birleştirildi:
he knk