Neler Yeni

Nb f80 montajda yardım

Romalu lakaka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
738
İsim
Emre
North bayou f80 modeli elime yeni ulaştı kurulumda herşeyi düzg7n yaptım fakat baş kısmı yamuk geldi ve hiçbir şekilde dönmüyor yardımcı olursanız sevinirim

Ekler

• IMG_20250316_175740.jpg
    IMG_20250316_175740.jpg
    3.3 MB · Hit: 28

ankebutrr

80+
Normalde zorlayınca dönmesi lazım dönmüyorsa baş kısmının arkasında alyan anahtarı girişi var oradan biraz yumuşatıp döndürebilirsin. Tekrar paketlemek istersen de baş kısmı bu şekilde yamuk olmadan kutuya girmiyor bilgin olsun

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,554
İsim
Baran Kut
North bayou f80 modeli elime yeni ulaştı kurulumda herşeyi düzg7n yaptım fakat baş kısmı yamuk geldi ve hiçbir şekilde dönmüyor yardımcı olursanız sevinirim
verdikleri alyanlar ile esnet yapamazsan youtube da montaj videosu var oradan takip et.

klc7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
LEVENT KILIÇ
Arkadan alyansla esnek güç uygulayarak çevir mutlaka döner

Romalu lakaka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
738
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadan alyansla esnek güç uygulayarak çevir mutlaka döner
verdikleri alyanlar ile esnet yapamazsan youtube da montaj videosu var oradan takip et.
Normalde zorlayınca dönmesi lazım dönmüyorsa baş kısmının arkasında alyan anahtarı girişi var oradan biraz yumuşatıp döndürebilirsin. Tekrar paketlemek istersen de baş kısmı bu şekilde yamuk olmadan kutuya girmiyor bilgin olsun
Şuan yamukta olsa taktım monitoru yine donmuyor nerden esneteceğimi aciklar misiniz

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,554
İsim
Baran Kut

forzabagimlisi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
z
her erkeğin adamlığa adım attığı andır sert çevireceksin kardeşim
Mesaj otomatik birleştirildi:

hemen o bağlantı plakasının arkasında duran yatay silindir var onun sağ ve sol kapakları var bir tarafına büyük alyan oturuyor onla gevşet çok gevşetme monitör düşer kendi kendine

Top Bottom