Neler Yeni

Havit Gamenote H2037D alınır mı?

krastfrey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Furkan
Bütçe
1000
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar. 1000 TL bütçem var. Genellikle simülasyon oyunları oynuyorum(Euro Truck 2, Car for Sale, GTA 5 vb.) ve Skype ile arkadaşlarla görüşüyorum. Bu kulaklık alınır mı? Mikrofon kalitesi yeterli midir acaba? İndirimli fiyatı şu an 550 TL

İyi bir kulaklık değilse bütçeme uygun kulaklık önerebilir misiniz?

App20

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
511
İsim
App
Ben 2002p kullanıyorum kulaklık gayet güzel
Mikrofonda ortalama seviye ( youtube videoları çekiyorum) iş görüyor

MoonWalk

80+ Bronze
Kullanıyormusunuz acaba? Mikrofon kalitesi nasıl bilgi verebilirmisiniz

2:47'den itibaren mikrofon testi bulunuyor. Nispeten küçük bir kulaklık, yandaki kızakları iyice açmak gerekiyor rahat kullanmak için. Herhangi bir boğukluk, seste patlama veya rahatsız edici tiz sesi de yok. Sesleri net verebiliyor ancak yön tayini konusunda performansı fiyatına göre, keskin bir şekilde pek veremiyor. Müzik konusunda kötü değil, ufak bir kapalılık var ancak etkilemiyor, bass konusunda daha ağır basıyor. Genel olarak memnuniyet oranı yüksek bir model.

Son düzenleme:

krastfrey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

2:47'den itibaren mikrofon testi bulunuyor. Nispeten küçük bir kulaklık, yandaki kızakları iyice açmak gerekiyor rahat kullanmak için. Herhangi bir boğukluk, seste patlama veya rahatsız edici tiz sesi de yok. Sesleri net verebiliyor ancak yön tayini konusunda performansı fiyatına göre, keskin bir şekilde pek veremiyor. Müzik konusunda kötü değil, ufak bir kapalılık var ancak etkilemiyor, bass konusunda daha ağır basıyor. Genel olarak memnuniyet oranı yüksek bir model.
Evet gerçekten bu modelin mikrofon kalitesi iyi seviyede.Öneri için teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben 2002p kullanıyorum kulaklık gayet güzel
Mikrofonda ortalama seviye ( youtube videoları çekiyorum) iş görüyor
Teşekkürler bakacağım bu modele

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,075,708
Üyeler
170,907
Son üye