Neler Yeni

Sistemim Idare Eder Fakat Lol'de Düşük Fps Görüyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
hasan dursun
Monster Abra a5 v20.4 laptop kullanıyorum. Nvidia'dan gerekli olan güncellemeleri sürekli olarak yapıyorum fakat bu durum bir türlü düzelmiyor. 4050 ekran kartı, 32 gb ram, i5-12450H intel işlemci var fakat fps olarak yer yer 70-80 fpsleri bile görebilmekteyim. Bunu düzeltmek için ne yapabilirim?

kayracid

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Yiğit Kayra Kalaycı
Harici monitörle mi oynuyorsunuz cihazınıxın bakımları tam mı

pinkbear

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Pink
sürekli olarak şarja takılı kullanıyorum ona rağmen bu şekilde.
Bilgisayarın arama kısmına ' Güç planı seçin ' yazıp ardından tıklar mısınız dengeli veya güç tasarrufu modundaysa ondan kaynaklı olabilir. Nihai performans yada yüksek performansı seçerseniz düzelebilir onun dışında pek bir bilgim yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
hasan dursun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Harici monitörle mi oynuyorsunuz cihazınıxın bakımları tam mı
cihazın kendi monitörü ile oynuyorum ve sadece lol oynarken bu problemi yaşıyorum. bakım konusunda neyi sordugunuzu tam olarak anlayamadım ama temizliği konusunda bi problem yok ve nvidia güncellemelerini de düzenli olarak yapıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bilgisayarın arama kısmına ' Güç planı seçin ' yazıp ardından tıklar mısınız dengeli veya güç tasarrufu modundaysa ondan kaynaklı olabilir. Nihai performans yada yüksek performansı seçerseniz düzelebilir onun dışında pek bir bilgim yok.
halihazırda bahsettiğiniz moddaydı. driverlarla alakalı bir problem olabilir mi sizce anlamadığımdan dolayı sormak istedim.

pinkbear

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Pink
cihazın kendi monitörü ile oynuyorum ve sadece lol oynarken bu problemi yaşıyorum. bakım konusunda neyi sordugunuzu tam olarak anlayamadım ama temizliği konusunda bi problem yok ve nvidia güncellemelerini de düzenli olarak yapıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

halihazırda bahsettiğiniz moddaydı. driverlarla alakalı bir problem olabilir mi sizce anlamadığımdan dolayı sormak istedim.
Yani pek bilmiyorum driver ile alakalı olsaydı diğer oyunlarda da aynı sorun yaşanırdı diye düşünüyorum ama dediğim gibi bildiğim şeyler buraya kadar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Yağız
hocam monsterı ara uzaktan bağlanıp baksınlar, ben 1650 kullanıyorum 130 filan rahat alıyorum yoğun grafikte, muhtemelen nvidia ayarlarında bişiler var, nvidia denetim masası ayarlarına da bak

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
hasan dursun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam monsterı ara uzaktan bağlanıp baksınlar, ben 1650 kullanıyorum 130 filan rahat alıyorum yoğun grafikte, muhtemelen nvidia ayarlarında bişiler var, nvidia denetim masası ayarlarına da bak
hocam aradım, anydesk ile bağlanıp birtakım ayarlar yaptı ve şuan 300fpslerde oynuyorum oyunu, sorunum çözüldü teşekkür ederim.

Top Bottom