İstanbul Avrupa yakası.İnternette arattığımda sultanahmet falan diyorda çekmiyor insanı.Vapur düşündüm bize biraz uzak kalıyor.Bildiğiniz güzel vakit geçirebileceğimiz aşırı pahalı olmayan önerileriniz var mıdır?
2 2.5k var hocam bende yeter herhalde yanuİstanbul'da aşırı pahalı olmayan yer yok. He ancak gidip manzara eşliğinde sarılıp bir bankta oturabilirsiniz. Emirgan, Ortaköy, Bir vapurla Anadolu yakasına geçip Üsküdar sahil, Moda sahil, Caddebostan sahil. Ya da programınıza biraz daha erken kalkıp adalara gidebilirsiniz. Oranın da manzarası ve doğa harikası güzeldir.
2 2.5k var hocam bende yeter herhalde yanu
Kızlar Öyle Kolay Tatmin Olmaz Bence Simit Yiyip Bankta Oturmaya Ben Herkesle Razı Olurum Ama Kızlar Olmaz İstanbul Ama Gerçekten Acayip Pahalı 2 K - 4 K Su Gibi Akar GiderGideceğin yere göre değişir. İstanbul çok fazla pahalılaştı. Hanginiz İstanbul'lu bilmiyorum, kız arkadaşın İstanbul'lu değilse ve Bebek, Etiler falan görmek istiyorsa o 2k 3-4 saatte bitebilir. O yüzden her zaman ekonomiden yana olun. Alın birer simit oturun banklarda mis gibi deniz havası alın. Ya da çıkın Çamlıca Tepesine manzaranın keyfini çıkarın. En kötü dediğim gibi adalar turu yapabilirsiniz.
Kızlar Öyle Kolay Tatmin Olmaz Bence Simit Yiyip Bankta Oturmaya Ben Herkesle Razı Olurum Ama Kızlar Olmaz İstanbul Ama Gerçekten Acayip Pahalı 2 K - 4 K Su Gibi Akar Gider
hocam işte bu yüzdeen kızlara yatırım yapmıyoruz para israfıİstanbul Avrupa yakası.İnternette arattığımda sultanahmet falan diyorda çekmiyor insanı.Vapur düşündüm bize biraz uzak kalıyor.Bildiğiniz güzel vakit geçirebileceğimiz aşırı pahalı olmayan önerileriniz var mıdır?
ortakoybende bu yaz İstanbul'a gideceğim iş için hazır gitmişken gezeyim diyorum 2 3 gün neresi olabilir sizce
hocam gıttınızmı gıttıysenız nerelere gıttınız merak ettım banada fıkır olmus olurİstanbul Avrupa yakası.İnternette arattığımda sultanahmet falan diyorda çekmiyor insanı.Vapur düşündüm bize biraz uzak kalıyor.Bildiğiniz güzel vakit geçirebileceğimiz aşırı pahalı olmayan önerileriniz var mıdır?
hocam gıttınızmı gıttıysenız nerelere gıttınız merak ettım banada fıkır olmus olur
Ya herkes boş yapmış biri genelleme yapıyor diğeri alakasız tavsiye veriyor.
Adalara gidebilirsiniz ben arkadaşlarla kınalı adaya gitmiştim bu sefer büyük olana gitmeye niyetim var. Ancak oralarda fiyatlar genelde çok pahalı oluyor hiç bütçe dostu değil o yüzden adalara geçmeden vapura binmeden önce bir yerde yemek yemenizi öneririm o da size kalmış.
Herhangi bir sahile gidilebilir ancak benim bildiğim kadarıyla, Avcılar, Büyükçekmece, Florya, Bakırköy, Gürpınar sahillerinin hepsinde paçavra seven köpekler var yani biraz size kalmış.
Dolmabahçe sarayı olabilir.
Kapalı çarşı olabilir.
Aslında bakarsanız İstanbul büyük ama boş isteklerinize bağlı durum çok farklı diyebilirim.
Şahsen benim şuan aklımda çantaya atıştırmalık yükleyip büyük adaya gitmek var orada genelde terör destekçileri veya yabancı uyruklular olmuyor.
Ek bilgi olarak abonman yapmanızı öneririm çünkü marmaray metrobüs ve vapurlar çok pahalı oluyor abonman ile neredeyse bedavaya geliyor.
Sevdiğiniz biriyle vakit geçirmenin değeri parayla ölçülemez kimse sizin çevrenizdeki olmadığı gibi kötü olmak zorunda da değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ya da kadıköye gidin cajun corners idi sanırım orada 2 li menü alın yanına atıştırmalıkla beraber sonra bi waffle gömün sahile inin
sahil kısmı opsiyonel