Neler Yeni

Anneler günü hediye öneri lazım!!

KaanZZ

80+
Reaksiyon skoru
5
Merhabalar anneme anneler günü hediyesi olarak güneş gözlüğü almayı düşünüyorum fakat güneş gözlükleri hakkında pek bir bilgim yok öneri verebilirmisiniz, güneş gözlüğü dışında da başka hediye önerilerine açığım. Bütçe: 1000-3000

Merhabalar anneme anneler günü hediyesi olarak güneş gözlüğü almayı düşünüyorum fakat güneş gözlükleri hakkında pek bir bilgim yok öneri verebilirmisiniz, güneş gözlüğü dışında da başka hediye önerilerine açığım. Bütçe: 1000-3000
Aldınmı almadıysan porselen tabak seti alabilirsin çaydanlık seti falan

Biliyorum mutfak ürünleri eve gidiyor genelde sadece annenizin kullanacağı bişey alın bence ben çanta alıcam
Evet benimde düşüncem öyle ama bazı anneler setleri seviyor tabak kaşık setlerine hayran olan annelerede var sizce ben ne alsam 2000 2300 filan çıkabilir acilen almam lazım zaten en erken gelen kargo 11 mayıs

Çaycı veya Kahve Makinesi

Geri