Aldınmı almadıysan porselen tabak seti alabilirsin çaydanlık seti falanMerhabalar anneme anneler günü hediyesi olarak güneş gözlüğü almayı düşünüyorum fakat güneş gözlükleri hakkında pek bir bilgim yok öneri verebilirmisiniz, güneş gözlüğü dışında da başka hediye önerilerine açığım. Bütçe: 1000-3000
En son forumda bir anne mutfak ile ilgili bir şey almayın demiştiAldınmı almadıysan porselen tabak seti alabilirsin çaydanlık seti falan
Ev hediyesi mi aliyoruzAldınmı almadıysan porselen tabak seti alabilirsin çaydanlık seti falan
Her anne aynı degil böyle setleri çok seven anneler varEn son forumda bir anne mutfak ile ilgili bir şey almayın demişti
11 mayıs anneler günüEv hediyesi mi aliyoruz
Çeyiz diziyoruz knkEv hediyesi mi aliyoruz
Biliyorum mutfak ürünleri eve gidiyor genelde sadece annenizin kullanacağı bişey alın bence ben çanta alıcamHer anne aynı degil böyle setleri çok seven anneler var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
11 mayıs anneler günü
Evet benimde düşüncem öyle ama bazı anneler setleri seviyor tabak kaşık setlerine hayran olan annelerede var sizce ben ne alsam 2000 2300 filan çıkabilir acilen almam lazım zaten en erken gelen kargo 11 mayısBiliyorum mutfak ürünleri eve gidiyor genelde sadece annenizin kullanacağı bişey alın bence ben çanta alıcam
Çaycı veya Kahve MakinesiMerhabalar anneme anneler günü hediyesi olarak güneş gözlüğü almayı düşünüyorum fakat güneş gözlükleri hakkında pek bir bilgim yok öneri verebilirmisiniz, güneş gözlüğü dışında da başka hediye önerilerine açığım. Bütçe: 1000-3000
Siz ne aldınız anenize aldınızmı yada önersenize birşeyler bizeÇeyiz diziyoruz knk
Çaycı veya Kahve Makinesi