Donanım Arşivi Forum

Abdurrahman Avf
Abdurrahman Avf
Çok iyi (y) :peepokalp:
🃏JOKER🃏
🃏JOKER🃏
Abdurrahman Avf
Abdurrahman Avf
Kuracak olsam kardeşimin 3050 li Laptopuna kurarım :blobdance::blobdance::peped::peped::kedi::kedi::cool::cool:
🃏JOKER🃏
🃏JOKER🃏
en az rtx3090 ve rx6900xt istiyor 4k ve 8k da oynamak için 60-30 fps 🤌🤌🤌🤌o.O2
🃏JOKER🃏
🃏JOKER🃏
🃏JOKER🃏
o modları 4k ve 8k da oynacan 60 -30 fpsler de
Windows 10 Aşığıyım
Windows 10 Aşığıyım
🃏JOKER🃏
Windows 10 Aşığıyım
Windows 10 Aşığıyım
4 değil mi lan bu
Windows 10 Aşığıyım
Windows 10 Aşığıyım
5 miş lan bu nasıl 5
🃏JOKER🃏
Windows 10 Aşığıyım
Windows 10 Aşığıyım
gta 5cm zurna dürüm
Kaneki Ken
Kaneki Ken
GTA 5 ama GTA 4 ve GTA vice City harita modu kurdum tabi birde grafik modları
Alper Arıkan
Alper Arıkan
Hocam şimdi bakabildim efsanevi gözüküyor ya 😍, şunları kurmak için beni uğraştırmaya kararlısınız yani :D
Kaneki Ken
Kaneki Ken
Evet sırf bu yüzden akşam indirip kurdum birde hocam bu hali en iyi hali değil natural vision evolved medium , quant V 3.0 high olanı kurdum yani hiç birinin en yuksegini kurmadım çünkü sadece natural vision evolved ultra olanı bile kursam 20 FPS oluyor oyun
Alper Arıkan
Alper Arıkan
Ben o zaman sizin kurduklarınızın bi düştüğünü kurayım anca kaldırır benim pc R3 3100+1660s
Kaneki Ken
Kaneki Ken
Hocam kurma işi biraz karışık mesela natural vision evolved oiv dosyasını open 4 ile açıp moda folder seçip yukluyorsun sonra quant V 3.0 oiv dosyasını open 4 ile açıp moda folder seçip kuruyorsun enb ayarı olarak high olanı seçip o oiv dosyasinida kuruyorsun sonra liberty cry modunu indirip kuruyorsun tabi herşeyden önce scripthook indirip GTA 5 klasörüne atmayı unutma ve araba spawnlamak gibi birçok iş içinde menyoo kurmak lazım Türkçeyi katlettim kb ing klavye ve telden hızlı yazınca sonuç böyle oldu
Alper Arıkan
Alper Arıkan
Online girmek isteyip bütün modları kaldırmaya kalksam eyvah eyvah. Zormuş hocam valla, assettonun ayarlarından daha zor :D
Kaneki Ken
Kaneki Ken
Hocam sürekli kafam estikçe GTA 5 kaldır yükle yapıyorum alıştım artık PC yi ağustosta aldım 500 GB M2 SSD var 10 TB dosya yazmışım
Alper Arıkan
Alper Arıkan
İnternet kaç mbit di hocam?
Geri