Donanım Arşivi Forum

Mertpk
Mertpk
LAN NİYE GULUYONUZ OLUM KŞOMİK Mİ ADAM ÖOUÜDUM DİYO
stereohearts
stereohearts
Ben evden çıkıp ekmek almaya giderken bile ölüm tehlikesiyle karşılaşıyorum, birisi bana az kalsın ölüyodum diyince komiğime gidiyor :widepeepo::widepeepo:
E
Ensar Bey
@Metshi Bir okulun oradan geçiyordum, karşıya geçmek istedim minibüs de öğrenci alıyordu saat 17.30 da çıkan öğrenciler var acıdım onlara, biliyordum ki ya ezilecektim ya geçecektim sonra koştum ve birden bir minibüs korna çalmaya başladı sonra minibüs durmuştu yaşıyordum arkama dönmeden minibüs sürücüsünün laflarını duymadan uzaklaştım ve gitmem gereken yere gittim.
E
Ensar Bey
@stereohearts Öyle deyince 7 yaşında terlikliyken köpeklerin beni kovalayıp bir bina da kuşattıkları aklıma geldi :d
Mertpk
Mertpk
diziden ss atsana kendini
E
Ensar Bey
hqdefault.jpg
stereohearts
stereohearts
@Ensar Bey Minibüsçüler cidden çok tehlikeli. Önüne arkasına sağına soluna bakmadan sadece kornaya basarak geçiş üstünlüğüne sahip olduklarını iddia ediyorlar. Dikkatli olmak lazım
E
Ensar Bey
Ya Savaş Cebeci'yi atmışız :d
E
Ensar Bey
E
Ensar Bey
Yakışıklı adammış da biraz zayıf yaa
Mertpk
Mertpk
sus adam pro
B
Besim Tibuk
Geçmiş olsun, Sir!
Kendinize dikkat edin, size ihtiyacımız var.
Aslında o oturgaçlı götürgeç size, yani bir Liberal Devrim askerine çarpsaydı büyük ihtimal yamulan siz değil, oturgaçlı götürgeç(minibüs) olurdu.
stereohearts
stereohearts
@Ensar Bey çağıran kişinin gözü isterse masmavi olsun NO SIMP gardaş
E
Ensar Bey
@stereohearts Burada bazı sapıklar var profile girerler kötü şeyler yapabilirler diye bunu atmışam gardaş, no simp de ne ola ki?
stereohearts
stereohearts
@Ensar Bey herhangi bir kız için asıl kişiliğinden ödün vermeyecen gardaş, kızlar için adamlıktan sapmak yok. Mavi göz, güzel yüz, güzel vücut bahane. O senin peşinden koşacak
E
Ensar Bey
@stereohearts Öyle bir şey yapmamaktayım gardaş!
Hatun 23 yaşında çocuk gibi koşturma olmaz :d
stereohearts
stereohearts
E
Ensar Bey
B
Besim Tibuk
Adsız.png

@stereohearts Hocam buna benziyor.

Saç koymayı unuttum. Saçlı olarak hayal et.
Geri