Donanım Arşivi Forum

stereohearts
stereohearts
@KTimur pilot mu bilmiyorum, ordu ve havacılığa olağanüstü bir ilgisi var
Margot Robbie
Margot Robbie
Kuzenim hava harp da okuyor, sorularını iletebilirim.
Çağrııı
Çağrııı
@Harley Quinn❖ çok havalı ya. Ben bir liste hazırlim o zaman, yazarım yakında
stereohearts
stereohearts
Adam liste liste soru biriktirmiş :D Benim kuzen de helikopter pilotu, sorun varsa onla ilgili ben de iletirim
Çağrııı
Çağrııı
Dalga geçmek için değil gerçekten havalı (yanlış anlamayın😁 "." Koyunca dalga geçermişim gibi olmuş)
Çağrııı
Çağrııı
@stereohearts aha +1 daha tamam yakında yazcam herkese, mükemmel. Çok mutluyum şu an
Margot Robbie
Margot Robbie
Ayrıca helikopter pilotu olan akrabamda var, milletvekili tanıdığım da var, mecliste çalışan akrabam var, deniz harp de, kara harp de arkadaşlarım var, var oğlu var.
Çağrııı
Çağrııı
Bu forum mükemmel ya, en kısa zamanda hazırlim listeyi
stereohearts
stereohearts
Bu forumda torbacılar, polisler, avukatlar, yazılımcılar, mühendisler, troller, koyunlar, 7 ok atan uhudçular, dini görüşleri farklı insanlar, babam bana şunu almadı diyenler, uzaylı görenler, Harley Quinn hayranları ve filozoflar var. Ortam fena
Çağrııı
Çağrııı
2 senedir eğlenerek vakit geçirdiğim tek yer, Instagram vs bile bu kadar sarmıyor
stereohearts
stereohearts
He bide ortaokullu liberaller derneği başkanı @Besim Tibuk var. Geçen gün veliler bazı üyelere telefon yasağı koyduğu için 300 üye kaybetmişler...
Gorfo
Gorfo
Kardeşim ben pilot değilim ama seni ucurabilirim
B
Besim Tibuk
Çağrııı
Çağrııı
@Besim Tibuk ilk takipçi oldum 🎉 başkanım lise kollarını ben yönetebilir miyim o7
Geri