Donanım Arşivi Forum

Çağrııı
Çağrııı
Kaneki Ken
Kaneki Ken
@Çağrıı bir oyunun bütün koleksiyon kartlarını alıyorsun normal olanlar parlak değil sonra rozetler kısmından o oyunu seçip işle diyorsun arkaplan falan filan veriyor her oyun için yapılmaz arkaplanı değerliyse ve çıkma ihtimali yüksekse yapılır ama benim gibi batma ihtimalin yüksek olur girme bence bu işlere
𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦
𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦
O listeden birkaç oyun seçtim gerisi ya şansa bağlı ya değmez ya da kar ettirmiyor forum forum gezerek ve hangi oyunun kartları ne kadar diye sitelerden bakarak yaparsanız zarar etmezsiniz
Hiç uğraşasım yok. Steamcardexchange sitesinden her oyuna gireceğim ucuz olan, hepsinin koleksiyon kartlarına bakacağım, toplamları fazlaysa oyunun fiyatından sepete atacağım derken yıllar geçer. Gereksiz amelelik oluyor. Hazır liste var zaten, yapıştır geç. 1 TL oyunlardan nasıl zarar edebilirsin ki? En kötü kâr etmezsin, nötr duruma düşersin.
Kaneki Ken
Kaneki Ken
@𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦 bazı oyunların kartıları 15 20 kr hemde satınca steam komi,syon kesiyor daha da düşüyor 3 4 kart veryiro oyunlar genelde eğer bakmadan yaparsan zarar etme ihtimalin yok değil
𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦
𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦
70 tane oyun aldım yukarıdaki listeden, tüm kartlar satılınca 120 TL kazanmış olacağım. Steam komisyon almasa 140 TL olurdu. :D
Çağrııı
Çağrııı
@𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦 mükemmel, peki hocam gelen para ile yine oyun mu alıcaksınız yoksa size yeter mi :) ben 150 yapıp rdr2 alcaktımda steam sağ olsun satmama izin vermiyor 14 temmuza kadar
𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦
𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦
İndirimler bitmeden o listeyi bitirmeyi planlıyorum. 3 haneli sayılarda kâr yapacağım gibi duruyor.
Çağrııı
Çağrııı
@𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦 hocam listeyi bitirince kâr durumunuzu söyler misiniz merak ettim :) ben 180 tane aldım o listedende satamıyorum işte. Bir de hiç parlak kart düşündünüz mü
𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦
𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦
2-3 tane düşürdüm de pahalı değillerdi. Normali 30-40 kuruş iken parlağı 2-3 TL falandı. 2 haneli bir fiyattan parlak kart düşmedi.
Çağrııı
Çağrııı
Şimdi yine kart kasim dedim ilk kontrolden parlak geldi :) Umarım sizede gelir, güzel kâr edersiniz

Ekler

• Screenshot_2022-07-01-17-27-53.png
    Screenshot_2022-07-01-17-27-53.png
    787 KB · Hit: 7
Windows 10 Aşığıyım
Windows 10 Aşığıyım
Beyler hesapla 1,97₺ var bu parayla sağlam kar ettiren oyun alınabilir mi?
Çağrııı
Çağrııı
Dreaming Sarah ettiriyor
Çağrııı
Çağrııı
4 tl edersin o oyundan 4 tl ile 2 tane alırsın
Çağrııı
Çağrııı
2,20 tl imiş eğer ininalse ben yollarım 40 kuruş :)
Windows 10 Aşığıyım
Windows 10 Aşığıyım
Windows 10 Aşığıyım
Windows 10 Aşığıyım
𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦
𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦
Dreaming Sarah ettiriyor
Onu da almıştım ben. Kendi parasını çıkardı desek yeridir. Kâr edemedim. Şans işi.
Çağrııı
Çağrııı
O zaman başka oyun bakayim, çünkü ininal 18 altı olduğum için başka bankalara yollamama izin vermiyor :(
Çağrııı
Çağrııı
Bana 3 tane yaklaşık 2 tllik kart verdi
Geri