Donanım Arşivi Forum

A
Aşık Diktatör
Çocukluk çilem o kadın
  • Hahaha
Reaksiyonlar: Peganeo
cici
cici
kim o?
Ted Mosby
Ted Mosby
torrent kadın
cici
cici
FitGirl sitesi değil mi? ama kimmm???????????????
Ted Mosby
Ted Mosby
kim askim
cici
cici
kim askim kim? :D
Ted Mosby
Ted Mosby
askim bilsem sana mı sorarım kim
A
Aşık Diktatör
Fitgirl setuplarinda çikan kadindi oyunlari kurarken bi sarki calardi kadin ekrandan gitmezdi ve bende kuramazdim bu kadinin oldugu crackleri
cici
cici
İlk başta RAM limitleme diye bir şey yazıyor eğer onu seçmezsen kurulmuyor nedense. :D ben de baya denemiştim bir ara sonra onu seçince düzeldi. Şuan ne indirsen hemen hemen hepsi firgirl sitesinden.
A
Aşık Diktatör
Şuan olsa kurarim zaten bu kadinin oldugu setupi ilk kurduğumuda yeri göğü inletmiştim onu hatırlıyorum
Peganeo
Peganeo
Diskinde yer kalmayan kişilerin kurtarıcısıdır kendisi, az gta v indirmedim ondan orjinali olsa bile :)
A
Aşık Diktatör
Virüs bombası oldukları doğrudur fitgirl deki oyunlarin neredeyse tamaminda ara sahneler ya yok ya da kalitesi düşük oluyordu indirmeye gerek yok o yüzden
Peganeo
Peganeo
@Aşık Diktatör kendisi crackci değil + olarak virüslü yayınlamıyor eğer virüs bulaşırsa torentten eşlerden kaparsın yada fitgirlin paketini alıp virüs koyup paylaşan kişilerden bulaşır. Bu zamana kadar crack uygulama çok kullandım ya yerinden indirdim yada güvendiğim yerlerden.
A
Aşık Diktatör
Canim arkadaşım fitgirl skidrow sıkıştirip olarak yayinladiği crack dosyalarina diger crack gruplarina göre daha fazla virüs atıyor biraz araştir ben trojenler yuzunden hddyi attim zamaninda
Peganeo
Peganeo
Skidrow'dan aldığını bilmiyordum iyi oldu öğrendiğim. İçinde ne kadar virüs olur onu bilmiyorum ama torrenten indirirken eşlerden çok virüs bulaşıyor MalwareBytes kullandığım zamanlarda 1-4 arası eş engelliyordu.
A
Aşık Diktatör
Skidrow ve reloeded beraber yapiyor şuan ne kadar guvenilir bilmem fitgirllede repack yapiyor ama bunlarin yaptiklari genel olarak reloeded olarak geciyor bak crack indirmek pişmanliktir ama codex bana sorarsan en güvenilir olanidir ama önermiyorum hiçbirini
Peganeo
Peganeo
Bende pek crackli oyun kullanmam nadir oyunları kullanmışımdır gta v mesela crackli oynuyordum sonradan indirime girince gidip satın aldım. CP2077 de öyle şuanlık crackli takılıyorum güzel indirim olursa almayı planlıyorum.
A
Aşık Diktatör
Cp77 icin en mantikli şey kurbanlik koyuna girer gibi 4 5 kisi girip 1 oyun alarak aile paylaşimiyla oyunu paylaşmak olur
  • Hahaha
Reaksiyonlar: Peganeo
Geri