Donanım Arşivi Forum

Onurkotlutok05
Onurkotlutok05
sadece dizi değil bacağıyla birlikte dizi değiyor evet arda abartmış biraz ama penaltı
DR. BİYOLOJİ
DR. BİYOLOJİ
Yok çalımları çok iyi Arda'yı seviyom da penaltı falan yok.
Sir Cem T-oker
Sir Cem T-oker
yandan baksana
Onurkotlutok05
Sir Cem T-oker
Onurkotlutok05
Onurkotlutok05
bencede bu açıdan bile dikkatli izleyince belli oluyor
DR. BİYOLOJİ
DR. BİYOLOJİ
@Sir Cem T-oker Baktım her açıdan baktım kalktım uzaydan baktım, Çok fazla fikir değiştir bazen "tamam ya penaltı" dedim sonra vazgeçtim... Ama son kararım hiçbir şey yok penaltı falan verilmemesi gerekiyordu dizine değmiş adam direk kendini yere atmış.
Onurkotlutok05
Onurkotlutok05
net penaltı değil vermese vermezdi o ayrı ancak temas var
DR. BİYOLOJİ
DR. BİYOLOJİ
Temaz var de nereye var? Ayağına basmıyor, bacağına adamın tüyü değmiş kendini yere atmış beyefendi...
DR. BİYOLOJİ
DR. BİYOLOJİ
Ben vermemesini bekliyodum VAR gitti saçma sapan verdi, vermemesi gerekiyordu yani.
Onurkotlutok05
Onurkotlutok05
konuyla alakasız pp yi ilk andrew tate sandım
DR. BİYOLOJİ
DR. BİYOLOJİ
Tamam kabul ettin. Bys
DR. BİYOLOJİ
DR. BİYOLOJİ
Ve andrew tate i nerede gördün
Onurkotlutok05
Onurkotlutok05
var da izlendi mi bende tam hakem verdikten sonra yayın kesildi ama öyle aman aman penaltı değil haklısın var dan dönse kimse ses etmezdi
Onurkotlutok05
Onurkotlutok05
arkada doları görünce oldu galiba bilemiyorum
TahaCel
TahaCel
penaltı değil bu arada ardanın suçu ne kendini yere atıyor diye faul kararını hakem ve var verir faul olup olmadığını algılamak onların görevi faul se penaltı verilir değil ise hakemi kandırmaya yönelikten sarı kart verilir sonrasında osayiye verildiği gibi. Çoğu oyuncu atar hakemi kandırmak için
Onurkotlutok05
Onurkotlutok05
osaiyiyi iyi gördü bu arada osayi bacağını sokup penaltı almaya çalıştı ama gördü hum
DR. BİYOLOJİ
DR. BİYOLOJİ
@TahaCel Oh zeki bir fenerli... %100 katılıyorum penaltının VAR dan dönmemesi lazımdı ve ekstra olarak da bence Arda'ya hakemi yanıltmaktan sarı kart verilmeli idi
Geri