Bir Konuda Hacıgülün Mesajlara haha attılar, Konu Sistem Miydi Başka bir şey miydi hatırlamıyorum.
Sonra Hacıgül ne kadar kalifiye adam varsa banladı forumdaki. Sonra o da elimizde patladı forumda bilgili adam kalmadı.
Bilgi Konularında hala yeteri kadar adam yok gördüğün gibi, konular teknolojiden çok indirim, siyaset, ekonomi konuları. Çünkü forumda bilgili adam kalmadı. Revdeis'e bile perma atacaktı az daha. Kendi topuğuna sıktı. Beni Nasıl banlamadı anlamadım, galiba yeteri kadar doğruları söylemedim.
Vesemir Dayı Vardı, Çok kral adamdı. Modluk bile yapmışlığı var. Sonra nicklerini unuttuğum bir sürü güzel insan. Keşke bende onlarla beraber perma yeseydim. Onlarla beraber gitmediğim için bu forumdan gerçekten üzgünüm.
Artık eskisi kadar şevkle takılmıyorum forumda zaten, alışkanlıktan dolayı burdayım.
O iş öyle değil işte, 10 tane bilgisiz bronzun banlanmasıyla, 10 Tane köküne kadar bilgili gold plat'ların banlanması aynı değil. O adamlar forumun ilk kalifiyeleriydi.
Forum o günden beri düşüşte. Abdullah hep diyor ki üye sayımız artıyor, aktiflik artıyor, forum büyüyor.
Ama Hesaba katmadığı bunu suni şekilde kendi arttırdı. Foruma özel kampanyalar vs. dedi, birkaç tane yaptı. Öyle gelenler oldu. Ama Artık doğru düzgün gold plat yok forumda. Konulara bak hep bronz silver. Gold platların bile çoğu bilgisiz konularda.
Sen foruma yeni geldin galiba, sana şu kadar söylüyorum. Abdullah'ın birine eleştiriden dolayı perma attığını görürsen, bil ki perma atılan haklıdır.
En Son Kendi Akrabasını mod yapmıştı, çocuk bütçeye göre çöp sistemler öneriyordu.