Donanım Arşivi Forum

Fatih Sultan Terim
Fatih Sultan Terim
Ya sus banlatacaksın adamı xd
1
121709
Ben mevzuyu hiç bilmiyorm biri anlatsın bana
Fatih Sultan Terim
Fatih Sultan Terim
Boşver hcm. Zaten konu kaldırılmış forumdan anlamazsın.
1
121709
Cko gizemli hcm uuu baya merak ettim suan
  • Muhteşem
Reaksiyonlar: cici
Apu Mühendisi
Apu Mühendisi
Bir Konuda Hacıgülün Mesajlara haha attılar, Konu Sistem Miydi Başka bir şey miydi hatırlamıyorum.
Sonra Hacıgül ne kadar kalifiye adam varsa banladı forumdaki. Sonra o da elimizde patladı forumda bilgili adam kalmadı.
Bilgi Konularında hala yeteri kadar adam yok gördüğün gibi, konular teknolojiden çok indirim, siyaset, ekonomi konuları. Çünkü forumda bilgili adam kalmadı. Revdeis'e bile perma atacaktı az daha. Kendi topuğuna sıktı. Beni Nasıl banlamadı anlamadım, galiba yeteri kadar doğruları söylemedim.
1
121709
Bi mesaj yüzünden kaç kişi banlandı ki?
Apu Mühendisi
Apu Mühendisi
Vesemir Dayı Vardı, Çok kral adamdı. Modluk bile yapmışlığı var. Sonra nicklerini unuttuğum bir sürü güzel insan. Keşke bende onlarla beraber perma yeseydim. Onlarla beraber gitmediğim için bu forumdan gerçekten üzgünüm.
Artık eskisi kadar şevkle takılmıyorum forumda zaten, alışkanlıktan dolayı burdayım.

10-15 kişi vardı galiba.
1
121709
Cok yokmus 10 15 kisi alt tarafı .d
Apu Mühendisi
Apu Mühendisi
O iş öyle değil işte, 10 tane bilgisiz bronzun banlanmasıyla, 10 Tane köküne kadar bilgili gold plat'ların banlanması aynı değil. O adamlar forumun ilk kalifiyeleriydi.
Forum o günden beri düşüşte. Abdullah hep diyor ki üye sayımız artıyor, aktiflik artıyor, forum büyüyor.
Ama Hesaba katmadığı bunu suni şekilde kendi arttırdı. Foruma özel kampanyalar vs. dedi, birkaç tane yaptı. Öyle gelenler oldu. Ama Artık doğru düzgün gold plat yok forumda. Konulara bak hep bronz silver. Gold platların bile çoğu bilgisiz konularda.

Sen foruma yeni geldin galiba, sana şu kadar söylüyorum. Abdullah'ın birine eleştiriden dolayı perma attığını görürsen, bil ki perma atılan haklıdır.

En Son Kendi Akrabasını mod yapmıştı, çocuk bütçeye göre çöp sistemler öneriyordu.
1686046018470.png
1
121709
Kendini de banlatıcaksın hcm siliyimmi mesajı
Apu Mühendisi
Apu Mühendisi
Yok silme. Gözünle görmüş olursun.
  • Üzgün
Reaksiyonlar: 121709
1
121709
O değilde zaten silemiyorum da sadece düzenle yazıyor
Apu Mühendisi
Apu Mühendisi
Silme butonu bende var, ama silmeyi düşünmüyorum.
Belki görür de yaptığı hataların farkına varır. Pek zannetmiyorum ama neyse.
Grande Terim
Grande Terim
Mete de vardı diye biliyorum banlananlar arasında
1
121709
Hangi mete
Grande Terim
Grande Terim
tam hatırlamıyorum ama mete diye birisde banlanmıştı o konuda diye hatırlıyorum
  • Beğen
Reaksiyonlar: 121709
1
121709
Yazik ua .d
cici
cici

hacigül = erdoğan. DA = türkiye
cici
cici
@kandes22 xd o değil de bir üyeye yanlış hatırlamıyorsam torpil geçilmişti banlandıktan sonra geri açılmıştı diye hatırlıyorum kim olduğunu unuttum.
Apu Mühendisi
Apu Mühendisi
Geri